Ако не е по тие плишаните мечки, зајци и тако даље, а сакаш да и подариш нешто со што ќе може да види дека навистина си вложил труд за нејзиниот подарок можеш да направиш нешто вакво. Наместо hot glue gun можеш да користиш водоотпорен лепак или силиконски лепак (не знам дали така се викаше). Теглата и не мора да биде толку голема. Можеш да земеш и помала тегла (како на пример тегличка од бебешка храна). Внатре не мора да биде снешко или некој winter мотив, може на пример, да земеш слики од тебе и неа и да ги пластифицираш (една слика од едната и друга од другата, за да може да си ги гледа и двете) и да ги залепиш. Или некој суперхерој шо го свиѓа... Било што... Јас на пример, ќе ставам мотори и колиНапред назад што вчера се убив од скитање низ центар за да купам поклони за цела П О Т Е С Н А фамилија.Ни на крај памет не ми текна дека треба да купам нешто и за нејзе. А навистина немам никаква идеја што да и купам.
Не сака :
Парфеми
Мечиња
Зајчиња
Срциња
Не ни се трудам да и купам било каква облека зашо ја за мене не знам камоли за нејзе.
Сакам нешто иновативно интересно и да биде лично моја креација.А што ќе биде тоа не ни знам.
Џенцки шо би сакале вие за нова година а да биде нешто по метод „направи сам“
Moжеш да купиш и шолја за кафе, чај и сл., маркер и да и' напишеш нешто на шолјата (иницијали, некоја фраза/збор која многу ви значи, важен датум итн.). Ќе ја “печеш“ шолјата на 180 степени, 30 минути И внатре стај и го нејзиното омилено чоколадо (стави некоја машничка или нешто такво).
Ако сакаш да вложиш малку повеќе труд и време, можеш да направиш нешто вакво.
Можеш да направиш мини албум со слики, па внатре да напишеш нешто како - хх причини зошто те сакам, да ставиш CD со вашите омилени песни...
Се надевам дека ти помогнав Ако треба уште нешто слободно побарај, ќе пробам да најдам нешто