Ако бе чедо,цитирај ме,само што ја никаде не го спомнав потеклото на водката што патем знам дека е со руско потекло,а освен тоа јас никаде не реков ништо за чистата водка,туку за глупоста со харибо мечињатЌе си земам за дозвола да те цитирам и од лично искуство, и од историски податок.
Не само што водката нема врска со САД и филмовите (полско/руско потекло), туку ко што од чиста водка имам 2-3 стории за раскажување (читај: бламирање ), од ништо друго брат...
Кој рекол дека не уништија? Барем за мене биди сигурен дека скоро секоја ден си пијам винце,од тој крај сум .А,зошто и да не се проба вотка со мечиња?За твоја информација имав гости од Русија и тоа беше причината.Без да знаеш не се подавај само.Ве уништија овие американскиве глупости,мечиња со водка,коктели со ова,коктели со она,земи си ракија,пивце,винце бело или црвено,ако ти е до начукуење начукај се ко чоек...
Ти си знаеш чедо,голема сиКој рекол дека не уништија? Барем за мене биди сигурен дека скоро секоја ден си пијам винце,од тој крај сум .А,зошто и да не се проба вотка со мечиња?За твоја информација имав гости од Русија и тоа беше причината.Без да знаеш не се подавај само.