Ако бе чедо,цитирај ме,само што ја никаде не го спомнав потеклото на водката што патем знам дека е со руско потекло,а освен тоа јас никаде не реков ништо за чистата водка,туку за глупоста со харибо мечињатЌе си земам за дозвола да те цитирам и од лично искуство, и од историски податок.
Не само што водката нема врска со САД и филмовите (полско/руско потекло), туку ко што од чиста водка имам 2-3 стории за раскажување (читај: бламирање), од ништо друго брат...
![]()

(ќути ко е на плин, поевтинко е
)Кој рекол дека не уништија? Барем за мене биди сигурен дека скоро секоја ден си пијам винце,од тој крај сумВе уништија овие американскиве глупости,мечиња со водка,коктели со ова,коктели со она,земи си ракија,пивце,винце бело или црвено,ако ти е до начукуење начукај се ко чоек...
.А,зошто и да не се проба вотка со мечиња?За твоја информација имав гости од Русија и тоа беше причината.Без да знаеш не се подавај само.
Ти си знаеш чедо,голема сиКој рекол дека не уништија? Барем за мене биди сигурен дека скоро секоја ден си пијам винце,од тој крај сум.А,зошто и да не се проба вотка со мечиња?За твоја информација имав гости од Русија и тоа беше причината.Без да знаеш не се подавај само.
![]()