Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Ех да постојат повеќе вакви луѓе...

One badass man celebrates a homeless woman's birthday, and her smile could light up the world (Video)
This man (A. Rodriguez) pays a surprise visit to an elderly homeless woman (Andrea Chaparro). He presents her with small gifts and a donut as the cake. Then encourages a crowd to sing happy birthday to her.
I don't speak Spanish, but her face says it all.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Најдобри спортски дисциплини во Република Македонија:
- дигање кредити
- прескокнување рати
- пливање во долгови
- трчање по жиранти
СПОРTУВAJ и ти!

:rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Hkakashi

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Cheers to the freaky weekend :igra
Make-Vodka-Gummy-Bears-Intro.jpg

(drunk)

• Ми се допаѓа
Реакции: street_chic and parvati

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
meh .. не сум по алкохол.

СДК времево е ладно, дури и дома ми студи, иако шпоретот си гори цел ден. Мајке ми има да замрзнам ..

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Ве уништија овие американскиве глупости,мечиња со водка,коктели со ова,коктели со она,земи си ракија,пивце,винце бело или црвено,ако ти е до начукуење начукај се ко чоек...

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Ве уништија овие американскиве глупости,мечиња со водка,коктели со ова,коктели со она,земи си ракија,пивце,винце бело или црвено,ако ти е до начукуење начукај се ко чоек...

Ќе си земам за дозвола да те цитирам и од лично искуство, и од историски податок. :zelen
Не само што водката нема врска со САД и филмовите (полско/руско потекло), туку ко што од чиста водка имам 2-3 стории за раскажување (читај: бламирање :zelen), од ништо друго брат... :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and LoveDealer
Статус
Затворена за нови мислења.