Здравоо јас сум нова т.е од вчера хехе не ја видов оваа тема зато да се претставам од Битола сум имам 22 години .. поздав до сите членови добро ве најдов ..
Здраво НОВА имај леп провод на форумов
Здравоо јас сум нова т.е од вчера хехе не ја видов оваа тема зато да се претставам од Битола сум имам 22 години .. поздав до сите членови добро ве најдов ..
ФАЛА ТИВесна1992 и apple-girl, добредојдовте и пријатен виртуелен престој на форумов.
Добро ни дојдеЗдравоо јас сум нова т.е од вчера хехе не ја видов оваа тема зато да се претставам од Битола сум имам 22 години .. поздав до сите членови добро ве најдов ..
Пред да ви пишам, набљудував по темите и ми делувате за многу фини. Се надевам на пријатна дружба
Здраво Ели, убаф престој, имај пријатну дружбу ; )Здраво! Се зачленив пред некоја минута,но форумов го посетував некогаш и супер е,се надевам ке се дружиме.
Добре дојде! Подобро црнобело отколку сиво...не сакам сивило! Не има секакви, ќе најдеш истомисленици.Алоха!Се надевам не е се црно и бело на форумот,затоа што обожавам нијанси хех...инаку и јас сум нова,се надевам дека ќе имаме добри дискусии и ќе си пронајдам некои истомисленици.Поздрав