Добредојде на нови членови

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
35
Скопје
Здравоо јас сум нова т.е од вчера хехе не ја видов оваа тема зато да се претставам од Битола сум имам 22 години .. поздав до сите членови добро ве најдов .. :mstickle

Здраво НОВА :D имај леп провод на форумов :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: apple-girl

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Здравоо јас сум нова т.е од вчера хехе не ја видов оваа тема зато да се претставам од Битола сум имам 22 години .. поздав до сите членови добро ве најдов .. :mstickle
Добро ни дојде

• Ми се допаѓа
Реакции: apple-girl

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
35
Скопје
Пред да ви пишам, набљудував по темите и ми делувате за многу фини. Се надевам на пријатна дружба

значи прво си не анализирала а? Me likey (y) добредојде и леп провод, се надевам дека ќе ти остане позитивно мислењето за нас :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Magnolya

house_on _a_hill

Нов член
9 декември 2012
5
13
3
Алоха!Се надевам не е се црно и бело на форумот,затоа што обожавам нијанси хех...инаку и јас сум нова,се надевам дека ќе имаме добри дискусии и ќе си пронајдам некои истомисленици.Поздрав :)

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Алоха!Се надевам не е се црно и бело на форумот,затоа што обожавам нијанси хех...инаку и јас сум нова,се надевам дека ќе имаме добри дискусии и ќе си пронајдам некои истомисленици.Поздрав :)
Добре дојде! Подобро црнобело отколку сиво...не сакам сивило! Не има секакви, ќе најдеш истомисленици.;)

house_on _a_hill

Нов член
9 декември 2012
5
13
3
Добро ве најдов:)..Секој си има свое мислење,еве како и твоето(за сивилото,хехе)затоа секој од нас си е посебен,единствен,но се надевам на совпаѓања и почитување на оноа различното но сепак не толку отуѓиво од твоето.

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21