Добредојде на нови членови

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Благодарам. Разлистувам теми и воодушевена сум што овде членовите се покултурни од оние на некои други форуми.
уживај,има луге кои прекрасно пишуваат,и се изразуваат и прават едноставно да бидеш креативен...:)
на право место си..

• Ми се допаѓа
Реакции: Весна1992

S.B.

Активен Член
3 декември 2012
73
144
33
35
Прилеп
E па најпрво здраво на сите јас сум S.B. и ова ми е прв форум на кој шо се регистрирав...... (абе љунферче) :sram, почесто си подчитнував по нешто интересно од другиве форуми колку да се убија досада, ама сега еве решив да се придружам и еве ме се надевам че имаме интересна дружба поз...

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
E па најпрво здраво на сите јас сум S.B. и ова ми е прв форум на кој шо се регистрирав...... (абе љунферче) :sram, почесто си подчитнував по нешто интересно од другиве форуми колку да се убија досада, ама сега еве решив да се придружам и еве ме се надевам че имаме интересна дружба поз...

Добредојде S.B. ти посакувам убав престој тука : )

• Ми се допаѓа
Реакции: S.B.

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Добро дојде

• Ми се допаѓа
Реакции: S.B.