Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
:rolleyes: ..и ја би сакаја ама неам фејсБ : )

...бреј кое деноноќие,испунетост до киндер(јаја), колко е добар осеќај кд добиеш на спортску а тфој тим да е у игру
тепасмо га непобедљиво изреалско тимче составено од ѕверови, двоица екс енбеаши имало бе : ) имаше и едн мини Шекил Онил( брее ама изеја банану ) општа хаварија се деси у салу + 6000 народ...
и да, пробаја сам га тј ноф шток, по'тман е такф иљадарче флаша, мноо е јак!

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
ме интересира едно нешто..
зошто секогаш кога некој ке каже свое (во случајов)негативно мислење на некоја тема,
се наога творецот на таа тема навреден??
јас мислам дека критика и негативно мислење се исто толку вредни како комплимент и позитивно мислење.
Или се лажам?

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
ме интересира едно нешто..
зошто секогаш кога некој ке каже свое (во случајов)негативно мислење на некоја тема,
се наога творецот на таа тема навреден??
јас мислам дека критика и негативно мислење се исто толку вредни како комплимент и позитивно мислење.
Или се лажам?

Јас тоа така го сфакам: Се навредува девојчето бидејки ја напагаме нејзината омилена пејачка и пишуваме лоши зборови.Ама јбг не мисли секој како нејзе нели?
Штета,кога не знае да прифака критика нејзин проблем е.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Јас тоа така го сфакам: Се навредува девојчето бидејки ја напагаме нејзината омилена пејачка и пишуваме лоши зборови.Ама јбг не мисли секој како нејзе нели?
Штета,кога не знае да прифака критика нејзин проблем е.
мислам критиката за мене е позитивна,ми помага понатака..
за мене критика е многу битна,повеке се радувам на критика него на позитивност..
аххх ок,сум добила критика(сега за било што) ако мислам дека е така ке пробам да променам нешто,ако мислам дека тој кој ми ја дава критиката нема право тогаш негов проблем..
нема да се наогам навреден лично,или работам на тоа или не е битно.

Статус
Затворена за нови мислења.