Слабост ми е Оридот,одамна си имам признаено ...ак не ми вервите,прашајте ја брачеда ми emzzyКо од ОхриТ да си, немат да те познајме ак не прочитаме дек си ти.
Слабост ми е Оридот,одамна си имам признаено ...ак не ми вервите,прашајте ја брачеда ми emzzyКо од ОхриТ да си, немат да те познајме ак не прочитаме дек си ти.
Точно, точноСлабост ми е Оридот,одамна си имам признаено ...ак не ми вервите,прашајте ја брачеда ми emzzy
Слабост ми е Оридот,одамна си имам признаено ...ак не ми вервите,прашајте ја брачеда ми emzzy
хахахаххахаха horses
ПрименоУспат да ја замолам Mila Kunis доколку нема што да ме извести во врска со нејзината Должност низ приватните порак, да не ми се обрака.Однапред ти благодарам Мила.
На форумов јавно кога и да сакаш повели обрати ми се,јас не ги делам моите мислења кои смеат и кој смее да ми ги цитира.
Да да,така и си пишува МилаПримено
Инаку,поради мојата должност,доколку имам нешто во приватна порака да ти кажам,ќе ти кажам.
После секоја собиранка првите неколку дена текот на дебатирање низ форумот е секогаш ист.
Успат да ја замолам Mila Kunis доколку нема што да ме извести во врска со нејзината Должност низ приватните порак, да не ми се обрака.Однапред ти благодарам Мила.
На форумов јавно кога и да сакаш повели обрати ми се,јас не ги делам моите мислења кои смеат и кој смее да ми ги цитира.
што и да е на здравје нека ти еАјт доста крадам нет, да мавнам едно-две-три-четири пива и пат под нозе Шала на страна, сокче де.