Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Слабост ми е Оридот,одамна си имам признаено :sram ...ак не ми вервите,прашајте ја брачеда ми emzzy

Мислев само мене ми е слабост Охрид...
убаво е што не треперам само јас од помислата на Охрид и луѓето и спомените..
и езерото и плажите и се така ...

kones

Истакнат Член
14 февруари 2012
122
119
343
68621_452831854754186_371994494_n.jpg

хахахаххахаха horses :D

како ве хорсес, не ми се верува :rofl:rofl:rofl

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
После секоја собиранка првите неколку дена текот на дебатирање низ форумот е секогаш ист. :D

Успат да ја замолам Mila Kunis доколку нема што да ме извести во врска со нејзината Должност низ приватните порак, да не ми се обрака.Однапред ти благодарам Мила.
На форумов јавно кога и да сакаш повели обрати ми се,јас не ги делам моите мислења кои смеат и кој смее да ми ги цитира.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and Luckky

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Успат да ја замолам Mila Kunis доколку нема што да ме извести во врска со нејзината Должност низ приватните порак, да не ми се обрака.Однапред ти благодарам Мила.
На форумов јавно кога и да сакаш повели обрати ми се,јас не ги делам моите мислења кои смеат и кој смее да ми ги цитира.:)
Примено:D
Инаку,поради мојата должност,доколку имам нешто во приватна порака да ти кажам,ќе ти кажам.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Примено:D
Инаку,поради мојата должност,доколку имам нешто во приватна порака да ти кажам,ќе ти кажам.
Да да,така и си пишува Мила
еве да ти покажам
После секоја собиранка првите неколку дена текот на дебатирање низ форумот е секогаш ист. :D

:)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and Mila Kunis

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Пријатна вечер.
Правам семинарска по микробиологија и слушам песни од Бон Џови.

..Си замислувам дека на форумов владее хармонија, луѓето дискутираат без цинизам и навреди, а надвор грее сонце (sun)
Ајде еден убав сончев ден ќе биде и тоа, верувам во вас... пролетен ден : )))

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
убав ден денес,но само да се наспиев повеќе добро ќе беше...но тоа е :)
туку од помислата за утрешната дебата на факс ми се крева косата...
а и страв ме фаќа за задутре..пракса во основно...за прв пат ќе предавам во основно...па како за несреќа прва се паднав од колешките...али ајде ќе помине и тоа...ќе стиснам заби ќе се соочам со малата трема и ќе го разбијам мразот (muscle) можеш Јами :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and Lady*
Статус
Затворена за нови мислења.