Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
СДП да не знае некој како се вика таа продавницата во Рамстор кога ќе влезеш одма од десна страна,под Deja vu му доаѓа,нешто џиџимиџарница е изгледа,знам дека има привезоци? И да не знае некој кај да најдам привезок детелника со 4 листа?

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
СДП да не знае некој како се вика таа продавницата во Рамстор кога ќе влезеш одма од десна страна,под Deja vu му доаѓа,нешто џиџимиџарница е изгледа,знам дека има привезоци? И да не знае некој кај да најдам привезок детелника со 4 листа?
Taa со списанијата?

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Добро утрооо јас дојдов :D
СДК дека денес сум најсреќна мајка ми ми купила поклонче за нг:igra со честитка и внатре разни чоколада.Денес како и по навика станав рано :^) не,мислам воопшто не заспав ] .Ама премрзнав бе луѓе,премногу е ладно ладвор.Ни греалката неможе да ме стопли колку што е ладно.:place Ја би рекла:Со прегратки против зимата.Ќе идам сеа да си се гушнам со мечето и да се напијам топло чајче:trca
nobody_wants_to_hug_me_by_dichan85.jpg

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Супер ден,и на факс и дома.
4 парчиња торта изедов.
И сега стомак ме боли :D
Ама не се предавам додека не ја изедам целата :D

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Убав мал продолжен викенд.Денес враќање во живот со обврски и проблеми.А околу проблемите....се соочувам со бар досега ситуација која нема излез.Чуствувам голем гнев и губам желба за се’.А само што си помислив дека одморен, полн со енергија ќе се вратам на работа.Прво влегување во канцеларија доволни за висок притисок и нервоза.Ми иде недела дена да избегам од се.Да ми биде гајле за се па што биде нека биде.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Еве како пукаат пуканките:D
3-kako-pukaat-pukankite-www.kafepauza.mk_.gif

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
сдк .. незнам како му студи на народов бе .. испаднав надвор со блуза надолги ракави, али си ги засукав, и пак ми е топло бе

Статус
Затворена за нови мислења.