Зашо да ме клонираш? Ја немаш силата да ме делиш со друга? Или па не си толку себична да ме чуваш само за себе)))
за да ми е забавно кога ке им ја вадам душата
ама знаеш што подобро кога ке размислам дечкото на Никол ке го клонирам
Зашо да ме клонираш? Ја немаш силата да ме делиш со друга? Или па не си толку себична да ме чуваш само за себе)))
ајде не е важно отвори некоја а Леги мене препушти ми го6. Кога отворате нова тема, обрнете внимание на избор на насловот на темата. Насловот на темата треба веднаш да асоцира на тематиката која што е замислено да биде опфатена на таа тема. Исто така, при отворање на нова тема, ве молиме да проверите дали тоа што сакате да го напишете би можело да се вклопи во некоја од веќе постоечките теми. Доколку некоја тема се дуплира, администраторите и модераторите од соодветниот подфорум истата можат да ја затворат, или да ја спојат со некоја друга слична тема. Администраторите и модераторите од соодветниот подфорум можат да издвојат одреден пост од некој член и тој пост да го објават како нова (посебна) тема.
Не мора да дадам јас мој став во воведот на темата.
(шмрц.)
за да ми е забавно кога ке им ја вадам душата
ама знаеш што подобро кога ке размислам дечкото на Никол ке го клонирам
Јас имам прашање. Што преведуваш?Земи си богами. Што ќе се влечеш да предаваш и да се расправаш со дечишта, кога можеш од дома по 1000ка да земеш за неколку странички превод.
ете го дочекав и тоа време кога се ке почнеш да правиш за мене(шмрц.)
Ќе се напраам на Џорџ Клуни во Писмејкер)
исклучиво само за тебе.
Долго траеше?ете го дочекав и тоа време кога се ке почнеш да правиш за мене
Шо бе на царина те задржаа?имаше мали потешкотии