Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Запазете дали во двете теми на дадената страна има некој ист што пишал на двете места, најверојатно со тоа влечи линк од зезнат сајт ако има слика во потпис или некој хиперлинкуван текст/слика...

vitocorleone

Староседелец
27 јуни 2012
75
39
1,018
35
Додека не постои форум за политика, се останато е занемарливо, додајте политика, чисто за информација на тема политика се најчитани статиите во весниците во Македонија, најголем дел од вестите се однесуваат на тема политика, нај упатени се критики на темата политика, а замисли Вие на Вашиот форум немате политика, сиромашно, се однесувате како Гадафи во Либија, Вие сте главни и ќе формирате форуми на кои Вие сакате да се коментира, Ве молам ако сте Вие политички настроени овде има воздржани што сакаат да критикуваат. Мој совет за по успешен форум, СТАВЕТЕ ПОЛИТИКА АЛОООООО

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Додека не постои форум за политика, се останато е занемарливо, додајте политика, чисто за информација на тема политика се најчитани статиите во весниците во Македонија, најголем дел од вестите се однесуваат на тема политика, нај упатени се критики на темата политика, а замисли Вие на Вашиот форум немате политика, сиромашно, се однесувате како Гадафи во Либија, Вие сте главни и ќе формирате форуми на кои Вие сакате да се коментира, Ве молам ако сте Вие политички настроени овде има воздржани што сакаат да критикуваат. Мој совет за по успешен форум, СТАВЕТЕ ПОЛИТИКА АЛОООООО
Се извинувам што вака упаѓам ама што би објавувале тука? Истото она што го има на порталите? Башка коа веќе политика се става, форумот има тенденции и да се обои политички. Што доведува од една страна одлично орудие за една партија, додека другата партија ќе го оцрни тотално. А сметам дека форумов е само од забавен карактер и така треба да остане. Да додадам дека како што ќе има надворешно влијание, внатре ќе стане тешка калакурница помеѓу членови. + ќе има и додатни кои ќе се зачленуваат тука да шират политичка нетрпеливост. Сметам сега како што е, да не се дава ни милиметар за политичка дискусија.

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Искрено, јас сум заморен од таа политика. Каде и да завртам, каде и да погледнам само политика. Ако се најдам во некое друштво мора, ама мора во еден момент да се „чепни“ таа политика. Овде се чувствувам баш пријатно токму поради тоа што нема политика и се согласувам со Saladin дека може да доведе и до раздор на членовите на форумов. А така убаво се сложуваат сите...

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Се извинувам што вака упаѓам ама што би објавувале тука? Истото она што го има на порталите? Башка коа веќе политика се става, форумот има тенденции и да се обои политички. Што доведува од една страна одлично орудие за една партија, додека другата партија ќе го оцрни тотално. А сметам дека форумов е само од забавен карактер и така треба да остане. Да додадам дека како што ќе има надворешно влијание, внатре ќе стане тешка калакурница помеѓу членови. + ќе има и додатни кои ќе се зачленуваат тука да шират политичка нетрпеливост. Сметам сега како што е, да не се дава ни милиметар за политичка дискусија.
Одличен одговор, благодарам :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Темите што се по 200,300,500 па и 1000 страни да се заклучат и наново отворат,како на пример што е темата сакам да кажам,сакам да прашам.Колку да биде по прегледно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin