Љубовни проблеми

Jeremija Krstic

Полноправен Член
8 септември 2012
41
22
8
32
Дома :)
Напрајте тројка... Или, или, пукни му ја фацата. Мислам ќе испаднеш попаметен од сеа.

Пеер не е интересно више. Ако ти значи цурата многу, ќе знаеш како да настапиш а притоа да не ја повредиш неа. Ако си поголем муж од горенаведениот п***р ќе најдеш начин.

хаххха 3ка ;) важи хахха а да му ја пукнам фацата да ти кажам многу пати сум сакал ама викам ај не може полошо да биде...
Ке најдам начин фала богу ама онака ме интересираше мислење и од други онака колку да слушнам како би постапил некој друг да е на мое место :))

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Едно прашање за совет како да го решам проблемов кој што сум пробал неколку пати со разговор и се ама некако неможам....

Девојками има едно другарче кое што е малце педерастично... не малце туку малку повеќе.. И со него се знаат уште од деца.. од 1 одделение.. И 3 куќи се оддалечени.. Ама имаат некаков однос да речам поблизок онака како брат и сестра.... Ама мене повеќе ми изгледа дека Он ја свиѓа и тоа од моја машка страна сум го забележал но не и она... И го имам кажано и ми рече како у стилот дека нема врска тоа дека не е така... А цело време приметувам дека некако како да и се пушта на педерски начин.. И Ја допира по рака ја гушка и т.н. ..... Како у стилот 50% да и е дечко само без мување и сите останати работи.... Ама никако да го оттргнам од нејзе... неможе да свати дека меѓу машко и женско нема другарствоо.... Јас на пример имам другарки ама мојот однос со нив е чисто здраво здраво онака... И ве молам Ако Имал некој ваков проблем или пак знае како да го отгрнам педерчето... Некако како да и објаснам дека ја свиѓа... сепак е машко... ме разбирате? :)
Те читам и не ми е јасно зошто ти смета тоа педерастично момче. Ако е геј, тогаш нормално е да си се пипкаат, гушкаат, да си изразуваат љубов... врската помеѓу геј дечко и девојка е секогаш блиска и исполнета со допири, бакнежи, мазење, галење... навикни се на тоа, нормално е и девојкати нема никаква вина што е толку блиска со него, ниту пак тој има вина што е толку близок со нејзе..
А доколку не е геј... тогаш можеш отворено, но вномателно да го прашаш девојчето, чисто да и посочиш дека си приметил и дека те иритира...
Во секој случај... другарство помегу машко и женско постои, немој да размислуваш толку површно. Ако се дружат од мали и ништо не се случило помеѓу нив за сето ова време тогаш нема причина да се замараш.

Martin123

Полноправен Член
13 септември 2012
32
27
18
хаххха 3ка ;) важи хахха а да му ја пукнам фацата да ти кажам многу пати сум сакал ама викам ај не може полошо да биде...
Ке најдам начин фала богу ама онака ме интересираше мислење и од други онака колку да слушнам како би постапил некој друг да е на мое место :))
Другарче...
Ако дечкото толку многу те нервира...т.е кога сте на пример ти,таа и тој...и кога гледаш дека пред тебе...ја допира по косата,по раката...тогаш ти во тој момент...БИДИ МАЖ...застани пред него...и кажи му..на добар начин...(другарче да си ти на мое место како би изреагирал..да гледаш како јас ти ја галам девојкати....да му кажеш дека ТОА НЕШТО ТЕБЕ ТЕ ПОВРЕДУВА...не само нему..туку и на твојата девојка...веке сте 3 години заедно како што разбрав...3ГОДИНИ НЕ СЕ МАЛКУ...ако таа другар навистина те сака...тогаш и таа ке преземе некој мерки спрема него...кога тој ке сака повторно да ја погали или допри за рака..тогаш таа ке изреагира...и ке му кажи на добар начин дека тоа нешто и смета...дека тоа што било билоо...сега поминалоо...иако се знаат од мали децаа...НО КОГА ТАА Е ВЕКЕ ВО ВРСКА СО ТЕБЕ 3 ГОДИНИ...ТОГАШ И ТАА ТРЕБА ДА ПРЕЗЕМЕ НЕШТО ВО НЕЈЗИНИ РАЦЕ...
прашај ја:
Како ке изреагира...да е она на твое место..и да гледа како некоја тебе де гали,те гушка...дали таа ке биди мирна и дали таа ке го прифати тоа...???
МОЈ СОВЕТ ДРУГАР...
РАЗГОВАРАЈ И СО НЕЈЗЕ...А "ПЕДЕРЧЕТО",aко и тогаш не ја сфати работата сериозно...тогаш преземи поконкретни мерки...и врзи му го ќотекот,ШТО МУ ЈА МИСЛИШ...(но знаеме дека ќотекот не е најдобар начин..но на човек некој работи му се кажуваат најмногу 3пати...потоа си го добива тоа што едноставно си го заслужил)...
поздрав!

Martin123

Полноправен Член
13 септември 2012
32
27
18
другарчиња можете ли да ми помогнете...се осекам..многуу...осамено...т.е тажно...
пред саат време...се карав со девојка ми...имаме доста проблеми...
вака....
било што и да е ...кога ке дојде до расправија..мисли дека јас почнувам прв...и за се едно нешто се јас сум виновен...
а тоа нема веза...со неа сум веке година и 6 месеци...но сега ме повреди...велејки.. ми...кога и било тешко јас не сум бил до неа...а во спротива таа секогаш била до мене во моите тешки периоди....
како не сум бил со неа...кога и билоо тешко...КОГА МИ СПОМНА ДЕКА КЕ ОДИ НА ОПЕРАЦИЈА ЗА ПРСТОТ...ТАА ДЕН...НЕЗНАЕВ КАДЕ СЕ НАОГАМ...А ТОА БЕШЕ ПРЕД ПОЛА ГОДИНА...
ТОГАШ БЕВ...ОСАМЕН И ОГОРЧЕН ОД ЖИВОТОТ....А СЕГА што ми велии...
дали веке се пишува крај на нашата врска...???
ве молам дајте ми некој совет....се осекам осаменоо....тешко ми е.....:( :( :( :( :( :(

• Ми се допаѓа
Реакции: Jeremija Krstic

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
другарчиња можете ли да ми помогнете...се осекам..многуу...осамено...т.е тажно...
вака....
било што и да е ...кога ке дојде до расправија..мисли дека јас почнувам прв...и за се едно нешто се јас сум виновен...
а тоа нема веза...со неа сум веке година и 6 месеци...но сега ме повреди...велејки.. ми...кога и било тешко јас не сум бил до неа...а во спротива таа секогаш била до мене во моите тешки периоди....
како не сум бил со неа...кога и билоо тешко...КОГА МИ СПОМНА ДЕКА КЕ ОДИ НА ОПЕРАЦИЈА ЗА ПРСТОТ...ТАА ДЕН...НЕЗНАЕВ КАДЕ СЕ НАОГАМ...А ТОА БЕШЕ ПРЕД ПОЛА ГОДИНА...
ве молам дајте ми некој совет....се осекам осаменоо....тешко ми е.....:( :( :( :( :( :(
И јас поминувам низ тежок период веќе месец дена се стори,милион совети ми дадоа ни еден не помогна,верувај дека нема одговор и совет што ќе ти направи да ти е полесно,тоа е врската,тоа е љубовта,тоа се расправиите,ги имало и ќе ги има,ако сакаш да ги немаш седи си сингл ама ако не соочи се со нив,ова ти иде некако кога си сингл сакаш врска коа си во врска сакаш сингл,се си има убави и неубави ствари.

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin123

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
вака....
пеер објасни се малку. Она нон стоп као те потсетуе демек била уз тебе коа ти било тешко? а ти сеа не моеш да бидеш уз неа? И као демек те уценуе со ова? Не не` јеби бе сине. Ти овака шо изиграваш тука емотивец не си можел да бидеш со неа? и сеа измишљаш прича као демек она ти раскинуе? Ако ја сакаш, ќе најдеш начин да ја вратиш. Ќе идеш кај неа, ќе седите муабет здрав да направите. Ама по се изглеа тука лежи нешто повеќе. Така да не можам повеќе да ти помогнам.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Martin123

Полноправен Член
13 септември 2012
32
27
18
пеер објасни се малку. Она нон стоп као те потсетуе демек била уз тебе коа ти било тешко? а ти сеа не моеш да бидеш уз неа? И као демек те уценуе со ова? Не не` јеби бе сине. Ти овака шо изиграваш тука емотивец не си можел да бидеш со неа? и сеа измишљаш прича као демек она ти раскинуе? Ако ја сакаш, ќе најдеш начин да ја вратиш. Ќе идеш кај неа, ќе седите муабет здрав да направите. Ама по се изглеа тука лежи нешто повеќе. Така да не можам повеќе да ти помогнам.
Другар...по се изглеа погрешно ме сфати...
ајде покушај да се најдиш на мое место...
ете на пример во врска си веке некое врееме...доага до расправија...и девојка ти те потсека на минатото...велејки ти..."кога ми беше тешко не беше ти со мене" а тоа другар нема веза...ВО СРОТИВА ТИ СИ ЦЕЛО ВРЕМЕ СО НЕА..ВО ДОБРО И ВО ЛОШО...
како ке се чувствуваш ти со тоа...едноставно ке се помириш...и нејзините повредливи зборови ке ги прифатиш? а?

Martin123

Полноправен Член
13 септември 2012
32
27
18
И јас поминувам низ тежок период веќе месец дена се стори,милион совети ми дадоа ни еден не помогна,верувај дека нема одговор и совет што ќе ти направи да ти е полесно,тоа е врската,тоа е љубовта,тоа се расправиите,ги имало и ќе ги има,ако сакаш да ги немаш седи си сингл ама ако не соочи се со нив,ова ти иде некако кога си сингл сакаш врска коа си во врска сакаш сингл,се си има убави и неубави ствари.
НЕЗНАМ ДРУГАР ШТО ДА ПРАВАМ...незнам....оваа до никаде не оди...ЈА САКАМ ПОВЕКЕ ОД СЕ..ПОВЕКЕ ОД САМИОТ СЕБЕ...неможам да го прифатам тоа да бидам без неа,но по секоја цена...сигурно и така ке мора да биди...
ДО СЕГА...ВО СЕКОЈА РАСПРАВИЈА...ПОПУШТАВ...И СЕКОГАШ СИ ПРЕМОЛЧУВАВ...НО ВЕКЕ НЕМАМ СИЛА....
Само се прашувам дали,откако веке на нашата врска и се стави крај...ДАЛИ ЌЕ МОЖАМ ДА СЕ БОРАМ СО ПРЕДИЗВИКОТ ДЕКА НЕКОГАШ И НЕКОЈ ДЕН КЕ СЕ ПОЈАВИ НЕКОЈА ДРУГА....

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
НЕЗНАМ ДРУГАР ШТО ДА ПРАВАМ...незнам....оваа до никаде не оди...ЈА САКАМ ПОВЕКЕ ОД СЕ..ПОВЕКЕ ОД САМИОТ СЕБЕ...неможам да го прифатам тоа да бидам без неа,но по секоја цена...сигурно и така ке мора да биди...
ДО СЕГА...ВО СЕКОЈА РАСПРАВИЈА...ПОПУШТАВ...И СЕКОГАШ СИ ПРЕМОЛЧУВАВ...НО ВЕКЕ НЕМАМ СИЛА....
Само се прашувам дали,откако веке на нашата врска и се стави крај...ДАЛИ ЌЕ МОЖАМ ДА СЕ БОРАМ СО ПРЕДИЗВИКОТ ДЕКА НЕКОГАШ И НЕКОЈ ДЕН КЕ СЕ ПОЈАВИ НЕКОЈА ДРУГА....
Негде прочитав дека девојка ти има 15 години?

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead and Saladin