Љубовни проблеми

Jeremija Krstic

Полноправен Член
8 септември 2012
41
22
8
32
Дома :)
:rolleyes:
брат помеѓу мушко и женско има другарстфо, и тој како, мноо поголемо него измеѓу ист пол!
разбирамоте пуно хаха, али брат не биди љубоморан на другари на девојку ти, а камоли на пеерче педерско : )
oбјасни ву на њума убаво дека ти смета ( а не треа да ти смета чим су другари од малечки) и она ке му каѓе вие да не гу пипка и ред други работе што ги наброја ти..
поздраф

Не бе неможам да разберам дека има другарсто... Сум пробал но и од лично искуство знам од мое минато.... Неможам да го разберам тоа другарство, кога педерот ја пипка вака така.....
И како да не бидам љубоморен кога ме нервира тоа педерчето.... и кога ке седиме така и вчера на пример бевме екипа и ја гали за коса, се смее и педерот се врти накај мене да ме види дали ја гледам.... Што да му направам... Да му се насмевнам и да му речам супер си брат само продложи... Неможам да го поднесам...

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Не бе неможам да разберам дека има другарсто... Сум пробал но и од лично искуство знам од мое минато.... Неможам да го разберам тоа другарство, кога педерот ја пипка вака така.....
И како да не бидам љубоморен кога ме нервира тоа педерчето.... и кога ке седиме така и вчера на пример бевме екипа и ја гали за коса, се смее и педерот се врти накај мене да ме види дали ја гледам.... Што да му направам... Да му се насмевнам и да му речам супер си брат само продложи... Неможам да го поднесам...
Ако ти е девојка ќе му укажеш дека неќеш да ја гали и дека се знае колку може да бидат блиски ама поренцирам АКО ти е навистина девојка како што ни кажуваш,иначе да он сега пробува да ти докаже дека иако ти си и дечко он ја има сепак доминацијата врз неа,пази само како ќе изиграш да не исапдне жртвата па пак да биде после наклонета накај него.
Седни го во четри очи и потенцирај му дека ќе направете еден МАШКИ МУАБЕТ:D:gjavol

• Ми се допаѓа
Реакции: Jeremija Krstic

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
еееееепа ако е до толко работа, објасни му убаво кој е кој : ) да не гу гали поише, да не гу пипка...
они нек си се дружиф али без контакти, знае се што е право другарстфо а што е флерт, е такој брат
објасни му убаво да не се понаша такој, само без нервозу, сфе се постиза сс муабет ; )

• Ми се допаѓа
Реакции: Jeremija Krstic

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
еееееепа ако е до толко работа, објасни му убаво кој е кој : ) да не гу гали поише, да не гу пипка...
они нек си се дружиф али без контакти, знае се што е право другарстфо а што е флерт, е такој брат
објасни му убаво да не се понаша такој, само без нервозу, сфе се постиза сс муабет ; )
Така е иако мора да не се заборави дека може да дојде муабет од типот "од коа се во врска ми брани да се дружам како порано со неа" или па од неа муабети "леле он ми е другар си фантазираш ама си љубоморен врска нема" така да мора тактички да се изигра или во најмала рака ако е толку педерастичен да се игра подрско со него и да му е страв да иде во нивна близина као во смисол прво ќе ја прашува дали е тука дечко ти за да дојдам зашто ќе знае дека имаш негативен став кон него

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Jeremija Krstic

Jeremija Krstic

Полноправен Член
8 септември 2012
41
22
8
32
Ако ти е девојка ќе му укажеш дека неќеш да ја гали и дека се знае колку може да бидат блиски ама поренцирам АКО ти е навистина девојка како што ни кажуваш,иначе да он сега пробува да ти докаже дека иако ти си и дечко он ја има сепак доминацијата врз неа,пази само како ќе изиграш да не исапдне жртвата па пак да биде после наклонета накај него.
Седни го во четри очи и потенцирај му дека ќе направете еден МАШКИ МУАБЕТ:D:gjavol

Како да направиш машки муабет со девојче во машко тело со некој си ваму таму машки хормон.... Иначе да навистина ми е девојка :)) А за муабет да ти кажам не сум ни размислил... :// Ке пробам ке видам ако можам...

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Како да направиш машки муабет со девојче во машко тело со некој си ваму таму машки хормон.... Иначе да навистина ми е девојка :)) А за муабет да ти кажам не сум ни размислил... :// Ке пробам ке видам ако можам...
По некоја логика таквите се покоруваат на подоминантни машки од нив,пробај со тоа,биди малце поцврст спрема него

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Jeremija Krstic

Jeremija Krstic

Полноправен Член
8 септември 2012
41
22
8
32
Така е иако мора да не се заборави дека може да дојде муабет од типот "од коа се во врска ми брани да се дружам како порано со неа" или па од неа муабети "леле он ми е другар си фантазираш ама си љубоморен врска нема" така да мора тактички да се изигра или во најмала рака ако е толку педерастичен да се игра подрско со него и да му е страв да иде во нивна близина као во смисол прво ќе ја прашува дали е тука дечко ти за да дојдам зашто ќе знае дека имаш негативен став кон него

Од нејзина страна го имав слушнато тоа ама тоа беше на почеток на муабет... Ја коа ке почнам муабет на таа тема знам и што ке ми рече и како да и вратам... 3 год сме во врска ја знам више се... ама тоа педерчето од пред година дена почна да се дружи така активно да кажам со нејзе... А можам да правам муабет со нејзе да видам што вика за тоа да правам со него муабет во 4 очи... е за тоа незнам што ке каже.... верувам дека ке биде нешто паметно за да можам да го прифатам освен тоа дека се дургари и дека трипам... Се надевам дека ке го прифати предлогов за разговор во 4 очи со него да му укажам кој е кој и до каде се границите на комуникација... :)) Фала ви :)

Jeremija Krstic

Полноправен Член
8 септември 2012
41
22
8
32
По некоја логика таквите се покоруваат на подоминантни машки од нив,пробај со тоа,биди малце поцврст спрема него

Се надевам дека ке успее и ако не успее имам ја некаков си поглед коа ке се налутам многу ми имаат кажано дека со поглед сум можел да ги изедам :p хахах се шалам... ке видиме за некој ден два :)) Фала Пак :))

Jeremija Krstic

Полноправен Член
8 септември 2012
41
22
8
32

А ако не биде така... Ја на него ке му покажам доминантност... Кај него може нема ништо да не се деси.... Да отиде да и се пожали што викаш дека сум направил така а она веке знае и со ке искочи кај истото.. Незз ке пробам.. Ке разговарам со нејзе и ке одличиме како и за се до сеа заедно :)) Сепак фала :)) за советоот :))

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Напрајте тројка... Или, или, пукни му ја фацата. Мислам ќе испаднеш попаметен од сеа.

Пеер не е интересно више. Ако ти значи цурата многу, ќе знаеш како да настапиш а притоа да не ја повредиш неа. Ако си поголем муж од горенаведениот п***р ќе најдеш начин.