Љубовни проблеми

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
па како е ти да дознаеш од друг дека твојот шета низ град а ти дознаваш од друг... :(
Нормално, сигурно нема да се потресувам поради тоа.
Колку и да се сакате, колку и да сте блиски и сето тоа, сепак пожелно е секој од партнерите да си има свој живот, свое време кое ке си го помине со пријателите, семејството, сам со себе и сл. Зошто секогаш да ти кажува што прави и каде оди?
Се шетала во град, големо чудо. Не е проблемот во нејзе, таа има целосно право да оди некаде и да не ти каже, можеби ке ти каже подоцна кога ке се видите, можеби и нема, доколку не е вредно за кажување. На овој начин можеш само проблеми да си направиш, освен ако таа нема ништо против тоа да ти се исповедува.

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
Неам женска веќе одамна, ама има едно девојче шо така ме стресува, ми ствара немир кога и да го видам, не можам да опишам. Отпрво не знаев која е, два-три пати ја сретнав низ Автокоманда и онака никако не го тргнува погледот од мене. Тоа беше некаде крај на јуни пред да се прибереме во нашите градови. Е почна годинава, си одам ја мирно на факултет да полагам испит и ја глеам низ ходник. И пак исто не можеме да си ги тргнеме погледите, да не кажувам дека иако имав страшно научено, како да ми се тресеше раката додека пишував и одвај 6ка земав. Заверувавме семестар, индексите ги оставаат во библиотека, случајно го загледнав нејзиниот, сеа знам која е. Глупо ми е на фб да ја додавам, а кога и да ја сретнам со некоја другарка е. Не знам шо да правам, ама знам дека мора брзо да реагирам...

• Ми се допаѓа
Реакции: elizabetta

elizabetta

Истакнат Член
8 септември 2012
236
382
63
Неам женска веќе одамна, ама има едно девојче шо така ме стресува, ми ствара немир кога и да го видам, не можам да опишам. Отпрво не знаев која е, два-три пати ја сретнав низ Автокоманда и онака никако не го тргнува погледот од мене. Тоа беше некаде крај на јуни пред да се прибереме во нашите градови. Е почна годинава, си одам ја мирно на факултет да полагам испит и ја глеам низ ходник. И пак исто не можеме да си ги тргнеме погледите, да не кажувам дека иако имав страшно научено, како да ми се тресеше раката додека пишував и одвај 6ка земав. Заверувавме семестар, индексите ги оставаат во библиотека, случајно го загледнав нејзиниот, сеа знам која е. Глупо ми е на фб да ја додавам, а кога и да ја сретнам со некоја другарка е. Не знам шо да правам, ама знам дека мора брзо да реагирам...
Па немој да чекаш, реагирај. Ако не превземеш ништо стално ќе си ги поставуваш прашањата, а што ако и пријдев, што ако прифатеше...

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Priroden

elizabetta

Истакнат Член
8 септември 2012
236
382
63
А за Деа. Љубовта боли но ке помине. Ке сретнеш некој друг шо ке го сакаш уште повеќе, дури ке ти биде смешно кога ке се сетиш на ова сега.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143

Слушај бачко...Сакаш некој да ти ја земе?па да се акаш од земја?Не.Епа аднуавј таму или стапи во контакт со нејзе..Македониај нема време за чекање.Што се мислиш...Се плашиш од корпа или?
Ај седи таму мирен и не губи веке време ако ти се допага...Или џа или бу.

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Отиди со твоето другарче во White castle и земете едно купче хамбургери. Веруј, ќе бидеш ко нов. Дури и Нил Патрик Харис се смени откако ги послуша Харолд и Кумар.

Шега на страна, земи не дреми, почни наједноставен муабет, као колку е часот, вамте тамте, после тоа види као ќе течат работите. Ако типката е кењатор и нејќе да се експонира (а тоа воедно ти пречи многу), одјеби ја. Имаш на далеку подобри од неа да трошиш време. Физикусот знае многу да залаже.

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Не, ти не си иста Бојана коју гу ја запозна пред 2 године. Више не си највесело девојче што га познавам. Више не си онај која на свите сака да ги помогне, да ги развесели. Увек беше туј за сви да ги помогнеш дали си у добро или у лошо. Не си Бојана која се радуеше и на коју ву светесва очи увек кт ке ме сретне. Увек беше туј за мене и најтешко кт ми беше. У најмрачни мои моменти ти беше светлина што увек ме чекаше на крај. Ти беше тај што ке се спротиставеше на сви ради мене. Куде су тија осеќаји, сакаш и после нас све да остане како порано, тој не е можно да се деси, никад нема да е како порано. Знам дека сви су ти викале остави га градски курназ е, ке те заебе ти остана сс мене. Фали ми стара Бојана....

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Jeremija Krstic

Полноправен Член
8 септември 2012
41
22
8
32
Дома :)
Едно прашање за совет како да го решам проблемов кој што сум пробал неколку пати со разговор и се ама некако неможам....

Девојками има едно другарче кое што е малце педерастично... не малце туку малку повеќе.. И со него се знаат уште од деца.. од 1 одделение.. И 3 куќи се оддалечени.. Ама имаат некаков однос да речам поблизок онака како брат и сестра.... Ама мене повеќе ми изгледа дека Он ја свиѓа и тоа од моја машка страна сум го забележал но не и она... И го имам кажано и ми рече како у стилот дека нема врска тоа дека не е така... А цело време приметувам дека некако како да и се пушта на педерски начин.. И Ја допира по рака ја гушка и т.н. ..... Како у стилот 50% да и е дечко само без мување и сите останати работи.... Ама никако да го оттргнам од нејзе... неможе да свати дека меѓу машко и женско нема другарствоо.... Јас на пример имам другарки ама мојот однос со нив е чисто здраво здраво онака... И ве молам Ако Имал некој ваков проблем или пак знае како да го отгрнам педерчето... Некако како да и објаснам дека ја свиѓа... сепак е машко... ме разбирате? :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
:rolleyes:
брат помеѓу мушко и женско има другарстфо, и тој како, мноо поголемо него измеѓу ист пол!
разбирамоте пуно хаха, али брат не биди љубоморан на другари на девојку ти, а камоли на пеерче педерско : )
oбјасни ву на њума убаво дека ти смета ( а не треа да ти смета чим су другари од малечки) и она ке му каѓе вие да не гу пипка и ред други работе што ги наброја ти..
поздраф