Ајде пак потточките.
1.Ахам, дали некој е мил само доколку те цени?
А милоста воопшто не игра улога врз тоа дали личноста е формирана ко карактер или не.
2. Не ми одговори, зошто мислиш дека од цел форум, баш тебе би те одбрала за контрање? И зошто не сум само јас која ти најде опашки, туку тука се и Блу, Бобо, Олери итн? Дали сите ние сме се пронашле, па ти го тупиме?
И како одеднаш не ти се масира кога ти се контраат, а ти се масира кога ти плукаш други?
3. Очигледно не си запознаена со сарказмот ко поим. Наводниците ги користев за да цитирам нешто што си го споменала претходно, без да го копирам.
4. Што е тука навредата? Сериозно?
1. НЕ. - уживај напоменав дека не се дружам со прости и нецелносни со карактерно предходно но не ми се масира со тебе многу
2. Блу Олери и Бобо се разумни. Ти воопшто не си. Си хејташ колку да си хејташ, и се фрлаш низ прозор ако сите тоа го прават. Не ги мешај гледам дека кога плачеш за нивната поддршка често знаеш да ги напоменеш. Ми се масира да, особено кога сум изиритирана си знам да си исхејтам јавно. А твојата контра не ми претставува некој си предизвик ептен ми е тапа. Зошто се масирам на другите а тебе ти викам дека си ми ирелевантна?
4. Океј не сум запознаена, ти ќе ме просветлиш ете, за да се запознаам
5. Одеднаш незнаеш?