Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Да не рече човек нешто,одма насекаде се раздува :giggle :mstickle
Готово,ме утешивте,сите нна иста мака сме :)
Куманово дува ли,Скопје,Велес,Охрид....?
Охрид по малце, таман е за да си пијаш кафе покрај езеро!

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Nesto mi e maka i mi se spie...edna nedela me boli glava brez prestan,ako znae nekoj nekoe chare neka mi kaze :(

Ако ти се оди на „хардкор“ апчиња, Кафетин и/или Вентор му е мајката. Но имај предвид дека се многу јаки (особено второто) и уште повеќе ќе си мамурна и ништо чудно да заспиеш.
Инаку, денес може да те боли и зашто времето е променливо...
Покрај масажата што ја напомена Мајор, потпирај си го тилот на нешто тврдо, на рамката од креветот, на 2/3 високи перници и слично... :)

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ако ти се оди на „хардкор“ апчиња, Кафетин и/или Вентор му е мајката. Но имај предвид дека се многу јаки (особено второто) и уште повеќе ќе си мамурна и ништо чудно да заспиеш.
Инаку, денес може да те боли и зашто времето е променливо...
Покрај масажата што ја напомена Мајор, потпирај си го тилот на нешто тврдо, на рамката од креветот, на 2/3 високи перници и слично... :)

Абе веке две години ми е вака,поминува болката па се појавува...вчера ко со секира да бев мавана е така ме болеше...
Леле дури ми е страв :((( а со апчиња се отрув веке...се бнадевам дека ке ми помине оти вака не иде :'( ма сама не можам да се масирам нема никој дома ... која паничарка сум :((((

Статус
Затворена за нови мислења.