Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Се известуваат граѓаните на црнобело дека ветер ја зафати скоро целата држава Македонија.
Се молам граѓаните да внимаваат каде одат, по можност да не ги летне ветрот како лисја од дрва, и да внимаваат како се облекуваат.
Од управата.

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Се известуваат граѓаните на црнобело дека ветер ја зафати скоро целата држава Македонија.
Се молам граѓаните да внимаваат каде одат, по можност да не ги летне ветрот како лисја од дрва, и да внимаваат како се облекуваат.
Од управата.
Да додадам,освен ветрот друго денеска да не се дува :D
шета инспекција.

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Од управата.
И поради безбедносни мерки, државата донесе закон за ставање на поголеми камења во џеб, што ќе важи само за луѓето од 45 до 55 килограми жива мера :p

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
"Vlasnici kapitala će kod radnika poticati kupnju skupe robe, stanova i tehnologije, obvezujući ih pritom na skupe kredite do razine neizdrživosti. Neplaćeni dugovi ce izazvati bankrot banaka koje ce se morati nacionalizirati, pa će država onda krenuti putem koji vodi u komunizam."

Karl Marx, 1867.

Статус
Затворена за нови мислења.