Мислам дека саатот на форумот не е подесен баш како што треба.
Ако може нешто околу тоа да се преземе.
Ако може нешто околу тоа да се преземе.
Јас ваков предлог,поготово вака јавно даден,никогаш не би го прифатилаТрик за привидна посетеност кој гарантирано носи нови ацтивни корисници кои сакаат да одат каде што има многу народ, никој несака место каде има 10 души онлајн.
Промена на системот за автоматска одјава од форумот на сите регистрирани членови. Кога може некаде да има 200-300 демек онлај а последна активност да им е пред 3 часа зошто не и тука. Местење на системот на одјава по 4-6 часа. Така само оние кои стегнале “одјави се“ ќе бидат минусирани од листата. Сите други ќе бидат сеуште како да го листаат форумот во делот Онлајн: 103 (членови: 28, гости: 75) зошто да не е наместо 28 > 128/228 или повеќе. Исто не нзма дал е сега но ако не е добро би било да биде... Подесување читателите на порталот да ги прикажува како гости на форум ако не се регистрирани а они што се регистрирани и логирани тука а гледаат само портал да ги гава во листата на онлај членови. Мора да има взаемна калкулација посетителите.
Директното е најдобро, нека паднат митовите за најпосетени и најчитани. Можеби да, а можеби не, но сепак тие што ги интересира знаат кај да видат правилна/реална посетеност, нема потреба многу да разбаруваат, со три клика се гледа, а сите оние кои се “палат“ на многу зошто и да не бидат “запалени“. Да е до мене јас и не би го ставил тоа поле во индекс опциите на XF ама сепак го има, кога е така бар нека биде “правилно“ искористено. И лоша реклама е убава реклама ако има добра слика рекле, па така и привидна финта е подобро од онлајн статус 5 членови и 20 гости. Потребна е и малку активностна во полето за новорегистрирани ама за тоа наредна прилика, користење на социјални мрежи и слично...Јас ваков предлог,поготово вака јавно даден,никогаш не би го прифатила
Не сум подржувач на манипулации но во некои работи би замижала,но јавен предлог ваков даден и да е најдобар и да знам дека доста би придонел не би го прифатила.
Ама,јас.
Прашуваш или не' информирашАј една мала информација, овој форум за предлози/критики... не е видлив за гостите одјавте се и видете или уклучете се imcognito.
Намерно е така. Нема што не-членови да солат паметАј една мала информација, овој форум за предлози/критики... не е видлив за гостите одјавте се и видете или уклучете се imcognito.
Средено е ова.