Ајде малку примери за она што во предлогов мој погоре го говорам
Ова потикнување дискуси ја е или што е,мене не ми е јасно?
Некој да бил во Шпанија летово на одмор?
Турција од година во година станува се поскапа. Би ја посетил пак.
Најефтина е во лептокарија.А за морски риби втората црвена зграда од лева страна до соборна.
Во Лептокарија викаат дека продавале болни рипчиња. Е сега колку е точно тоа незнам....
Имаше и во Тафталиџе продавница за риби,ама незнам дали уште постои
Каде поточно?
Имаше и во Тафталиџе продавница за риби,ама незнам дали уште постои
Да не мислиш кај таа во Олимпико трговскиот?
Добри риби, имаш Кај Трговскиот Скопјанка, Острово, во близина на Кам маркет, имаш големи избор на Малави циклиди, Амерички циклиди, живоротки, караси и слично. Продавницата работи веќе 6 месеци, а цените се прифатливи.
Е за таа не сум знаел. Ќе ја посетам.
Дали некој бил на Кипар?
Кој период е најдобро да се оди, какви се цените општо на се, каде има најубави плажи итн......
наводно ни треба информација ама ако можете да ни кажете сами што не интересира итн итн
Најмеген(Холандија)-Виена-Дојран 2340 км со кола
Зар толку малку км има од Холандија до Дојран?
Ова се само неколку капки од морето постови,кои нема да беа приметни ако не беа со толкава застапеност и не од член моидератор кој се декларира како провоциран,плус тој не се лути,прифака критики,еве пример и за тоа
Јас да додадам уште неколку во мојата листа..
Пирана
Продавници за риби
Слики и видеа од аквариуми
Дворови
Па кажи сите од Марик14 и си завршила работа. Вака се мучиш да пишуваш.
Па кажи сите од Марик14 и си завршила работа. Вака се мучиш да пишуваш.
Не се сите, само неколку И не грижи се, воопшто не ми е мака
Добро бе друже, прифати си критика мајке му. Или сите само сакате да ве фалат? Еден лош збор и одма се губите мајке му. Одма се лутите, се мрштите, а ваму дробите како тоа не ве занима туѓо мислење за вас и глумите цврсти карактери. Наместо да се лутиш пробај да ја прифатиш негативната критика за да се подобриш.
Ете гледаш, уште не сум допишал, а ти за инает ја стави нејзината тема
КАДЕ ПИШАВ ДЕКА СЕ ЛУТАМ???? Јас не сум загледал што теми има она направено и ете сега видов и ги додадов во листата.
Не се лутам јас така лесно. За да ме налутиш има многу......
Уште да знаев како да копирам мислење ке беше попрегледно