Абе сељаците обично поцеке ги има низ градовите,нели оние другите се селани.
Повеке пати потенцирав низ темава дека не треба да се тврди дека секој што дошол во Скопје на пример како беше потенцирано дека сите девојки дојдени ги продавале своите тела.Епа и јас бев едно време таму дојдена па не се продавав а познавав девојки и од внатрешноста на Македонија кои се продаваа условно кажано за две три пијачки но и девојчиња од Скопје исто така.
Низ темава се направија такви поделби на лугето,такви навредливи работи што просто се чудам што се ги испровоцирало лугево на сето ова.
Па ние да сме со големина на Америка навистина пола држава ако ни е со размислувања како низ темава,ке има повеке канибалисти отколку нормални луге.
Тоа што го збориш е реално и се случува не само во Скопјево туку и во останатите градови.Едноставно не би требало да се лепат етикети дека кавадарчанките во Скопје се давале за една пијачка или некоја од Кичево.
Се е релативно и зависи од самиот карактер на женската особа.
Конкретно јас секојдневно забележувам повеќе скопјанки кои чекаат некој гастербајтер/бизнисмен/татин син кои едвај чекаат да ги затрудни за да можат секој ден да одат на шопинг или да им се вози дундата во луксузна кола.
Ако веќе етикетираме тогаш тоа е така.Затоа што нели, повеќе скопјанки има отколку девојки од други градови.
Тие такви размислувања се тотално неиздржани.