Дигната цена на скопјани .. аууу колку мразам такви типови и типки кои се прчат и се прават ко демек .. видејте ме .. живеам во Скопје .. цар сум еј .. ма дај ти се молам
.
Оооооо Солидарецу мој .. дај те молам објасни ми како тоа секој да си остане од таму кај што е ?
Па тоа треба да значи .. остани си од таму кај што си и да не си мрднал надвор од тоа место, несмееш да го видиш светот.
Види .. јас сум од Неготино .. и немам ништо лошо против него, само те молам објасни ми .. сега треба да одам на факултет .. како да одам на факултет кој не постои ?
Значи .. решение .. мора да се префрлам на друго место .. па го бирам Скопје, бидејќи го има факултетот на којшто сакам да одам.
Направи ми факултет во градов, отвори ми работни места за (скоро) сите граѓани, тогаш немора да го напуштам градот, не е проблем
Искрено .. да си и ти од некое помало место од Скопје, 120% сум сигурен дека би го имал истото мислење како мене.
Значи немора да се кењаме кој од кој град е, и дали треба да оди во друг или не.
Објасни ми .. зошто ти сметаат останатите кои доаѓаат таму ?