И сакам да прашам како мојт на овај мобилен да се клајт тема каде што е менито??
Сеа сакаше тато да ми го земит од на работа и убо шо ми кажа ти ФалааЕмче , Јана имасе таков телефон многу брзо и се тросит батеријата и и се расипа.... А а јас имам ваков и сум многу задоволна....
http://t-mobile.mk/public/detali-za-telefon.nspx?phoneid=9211&tabid=1&tn=Relax M&ti=427&eg=002;102&et=168;199;221;173;171;177;175&ust=1
Емче па и јас сакав таков поубав е ама ко ми каза Јана.. Иначе нишоСеа сакаше тато да ми го земит од на работа и убо шо ми кажа ти Фалаа
epa mozebi imeto mu e pregolemo, povrzi go telefonot so PC, vlezi vo telefonot preku kompjuterot, najdi ja aplikacijata i skratii go imeto ako e pogolemo, ako e pomalo, neznam drugo resenie.Е дај помогните, неможу на моју икспериу реј да инсталирам апликацие што не су од гугл плеј продавницу, они исто такој су .apk фајл, али телефон не ги препознава, т.е не ни покажуе дека постоив на мемориску
epa togas spojte ja so taa temaКако прво, што е толку мачно, онаму горе каде што пишува Барај, да напишеш Сакам да прашам (веднаш ќе најдеш тема Сакам да кажам/прашам)? Реторичко е прашањево, не се труди да одговориш.
Како второ, прашај си во мобиларници или на пазар.
Сакам да ве прашам нешто. Каде може да се најде силиконска маска за huawei x1?
dokolku e potrebno za spojuvanje spojteja, maka mi bese da baram postoecki temi.