Прашања и помош околу мобилни телефони

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Емче , Јана имасе таков телефон многу брзо и се тросит батеријата и и се расипа.... А а јас имам ваков и сум многу задоволна....
http://t-mobile.mk/public/detali-za-telefon.nspx?phoneid=9211&tabid=1&tn=Relax M&ti=427&eg=002;102&et=168;199;221;173;171;177;175&ust=1
Сеа сакаше тато да ми го земит од на работа и убо шо ми кажа ти :) Фалаа :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Iskra*-*

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Е дај помогните, неможу на моју икспериу реј да инсталирам апликацие што не су од гугл плеј продавницу, они исто такој су .apk фајл, али телефон не ги препознава, т.е не ни покажуе дека постоив на мемориску

alekcacko

Полноправен Член
4 март 2012
45
4
8
34
Bitol, Bitola, Macedonia
Е дај помогните, неможу на моју икспериу реј да инсталирам апликацие што не су од гугл плеј продавницу, они исто такој су .apk фајл, али телефон не ги препознава, т.е не ни покажуе дека постоив на мемориску
epa mozebi imeto mu e pregolemo, povrzi go telefonot so PC, vlezi vo telefonot preku kompjuterot, najdi ja aplikacijata i skratii go imeto ako e pogolemo, ako e pomalo, neznam drugo resenie.

alekcacko

Полноправен Член
4 март 2012
45
4
8
34
Bitol, Bitola, Macedonia
Сакам да ве прашам нешто. Каде може да се најде силиконска маска за huawei x1?

dokolku e potrebno za spojuvanje spojteja, maka mi bese da baram postoecki temi.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Како прво, што е толку мачно, онаму горе каде што пишува Барај, да напишеш Сакам да прашам (веднаш ќе најдеш тема Сакам да кажам/прашам)? Реторичко е прашањево, не се труди да одговориш.
Како второ, прашај си во мобиларници или на пазар.

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars

alekcacko

Полноправен Член
4 март 2012
45
4
8
34
Bitol, Bitola, Macedonia
Како прво, што е толку мачно, онаму горе каде што пишува Барај, да напишеш Сакам да прашам (веднаш ќе најдеш тема Сакам да кажам/прашам)? Реторичко е прашањево, не се труди да одговориш.
Како второ, прашај си во мобиларници или на пазар.
epa togas spojte ja so taa tema

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Сакам да ве прашам нешто. Каде може да се најде силиконска маска за huawei x1?

dokolku e potrebno za spojuvanje spojteja, maka mi bese da baram postoecki temi.

Тешко и по приватните мобилари да најдеш. Едино по операториве да видиш зошто они даваат такви телефони. Ако нема кај нив не ни барај по други места.

alekcacko

Полноправен Член
4 март 2012
45
4
8
34
Bitol, Bitola, Macedonia
|Значи вака: имам нокиа н97 мини кинеска, посакав да даунлодирам опера мини директ од мобилен, отворам и на веб сајтот ми пишува:your device is nokia n93, и ми даунлодира сис фајл, не јар фајл, и плус тоа сис фајлот не го вчитува. зошто е тоа така?