сори што ти какнаф на темата за грб, еве ке се изразам литературно за да не ми се лути либето твое
знам и јас да говорам чисто литературно, имав петка македонски јазик,нос уво и грло
Се самоцитирав само колку да нагласам дека се работеше за шала и со никава намера во позадинаne kaka.lze celi kupi aka
Кога ти го напишав ова бев од телефон уклучена и се извинувам за латиницата,плус да додадам дека тогаш не ни имав видено што имаш напишано на фамозната тема Грб ...или како што ти кажуваш дека си какал
Да немаше потенцирано ти дека си какал јас немаше да го сметам твојот коментар за какање туку како твој личен став околу тоа и ке го почитував,а и сега го почитувам.
Не сме сите истомисленици.
Кој што и како ја доживува уметноста нема да коментирам оти како што веке спомнав сите сме различни и со различни согледувања на работите.
Околу ова што го имам нагласено во твојот пост исто сакам нешто да додадам
Јавно имам напишано а и лично кај тебе во пп околу твоите постови кои се на дијалект.
Ете сега уште еднаш ке напишам,воопшто не ми е тешко.
Парвати,Даре,сеедно,мене не ми сметаат твоите постови на дијалект,напротив,тоа што ме засмеваат ми е доволно за да сакам така да продолжиш.
За либето нема да коментирам,поради тоа што,дали ми е навистина либе или ми е само форумско либе,како што има и други низ форумов е моја лична работа.
Ниту планирам некого да чепкам за неговата интима,ниту ме интересира а и знам дека како што честопати доста членови сакаме да потенцираме која е нашата цел на форумов,односно зошто сме овде и поради тоа знам дека никој не го засега кој чиво либе е.
Додуша работава испага дека ми се вадат низ нос работите околу таа ситуација со триста нагагања како и во примеров овде.
Ако имаш некоја забелешка околу неговиот став за твојот дијалект,цитирај го него или било кој и да е што има ист став како Моето либе
Во случајов имаме спротивставени мислења со Моето либе околу твојот дијалект и не гледам причина зошто при цитирање на мој пост да ми го спомнуваш тоа.
Со почит твојата дада Мелчи која не се сменила и има свој изграден став околу работите
Тука дефинитивно некој друг се сменил.