Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
сфати га на кратки, прочита га на дугачки : )
Јас на она што бев прашана и на она што сметав дека треба да се изјаснам,се изјаснив
ти сакаја прочитаја сакаја не процитаја,сакаја на кратки рукави сакаја на дугачки јас нема да ти замерија :giggle
е такој ке звучим кд не помагаш брзо да научим :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and slb_bobo

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
еве сис....иначе овој клип го отепував од гледање ланиииииии...парара папапапа папааа нај јака ми е од сите....Wite sensation..нај јаки журки нормално
фала систер ја најдовме уште од прееска Форевр ми помогна иначе и ја лани се убив од гледање на клипов ептен јака журка...здравје сакам да идам некад (hug) уште па заедно?!!!?? пара па па па па па :wavespin

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati, Kitty and Bum-Bum

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
фала систер ја најдовме уште од прееска Форевр ми помогна иначе и ја лани се убив од гледање на клипов ептен јака журка...здравје сакам да идам некад (hug) уште па заедно?!!!?? пара па па па па па :wavespin
во Белград најблизу е...ама помина сензејшн во мај...ај може во Амстердам таму нај јако е..:ninja
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=IDh-GQcrUd8

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Хехе, фала, но така е...
Надвор глува доба, градот спие, а тебе срцето со секој нов прочитан збор ти игра, ти збеснува, а ти зрачиш од насмевка, како да е најсончевиот летен ден. :)
прекрасно (sun)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
...и улазами ми у такси скоцкани насмеани такфи и друар ми Влајко мртаф озбиљан му вика пријатна кафица, а таксист устфари га зима тој такфо да пријави позиф.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
СДК утро е веќе ама не ми се легнува убаво ми е на форумов..ќе си резервирам соба:D

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi
Статус
Затворена за нови мислења.