Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Сакам да кажам дека моето форумско искуство завршува денес.Одам на заслужен одмор а потоа и малце повеќе ангажираност околу приватни обврски.
Тоа би значело дека бар краток период учествував во дискусии кои беа прилично квалитетни, како и тоа што бар виртуелно запознав нови пријатели кои некогаш можеби ќе ги запознаам и во живо.
Секое добро.
Пак да не се повторувам и јас...Многу ке ни фалиш на форумовв.....
А се остало ке ти кажам коа ке дојде време ахахах
:D

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да видите дека ми го прати секој чекор ако не признава lady_blue :D

melpomena
melpomena последен пат беше виден како: се тепа со тетката од џакузито оти ѝ го фате местото кајшо го чека slb_bobo
Ако тоа што мислам значи дека постојам, тогаш кога чувствувам - живеам.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Anne

Нов член
23 јуни 2012
18
21
3
32

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Добро бе, шо е финтава со темине за секој дел од човечкото тело посебно?! :^) Јас стварно не разбирам, а ако разберам сигурно ќе отворам тема к*р и тема Вагина и Цицки и ќе ми летаат у канта така?! И обајснувањето ќе биде вулгарни се вака, така онака....Ама па и за другине теми има вулгарни слики, ко на пример во ГРБ има слики од гзови :rolleyes: Неправедно ]:)

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Добро бе, шо е финтава со темине за секој дел од човечкото тело посебно?! :^) Јас стварно не разбирам, а ако разберам сигурно ќе отворам тема к*р и тема Вагина и Цицки и ќе ми летаат у канта така?! И обајснувањето ќе биде вулгарни се вака, така онака....Ама па и за другине теми има вулгарни слики, ко на пример во ГРБ има слики од гзови :rolleyes: Неправедно ]:)
Хахахахахахах....
Ама претеризам..за секојаа глупост се отвараат теми -.-
Хахахахах....Ја ке ти коментирам..ке ставам слики и слики. :D
Да те испочитувам ипак нели ти ке ја отвориш темата :D

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer and Trouble

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас прва ке гласам да не ти ја затворат (inlove)
А нема да ти ја објаснувам финтата за темата,тие што ја разбраа ја уживаат :sreken можеш и самата да приметиш :*

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Јас прва ке гласам да не ти ја затворат (inlove)
А нема да ти ја објаснувам финтата за темата,тие што ја разбраа ја уживаат :sreken можеш и самата да приметиш :*
Ама не шо е финтата стварно, да уживаме во добри грбови??? Ако сакам тоа имам гугл ќе си искуцам гол грб и ќе си уживам, барем полесно ќе ми биде отколку д аидам тука на барај па да ја барам темата... И друга ствар не разбирам стварно, шо е поентата од барање слки на гугл и ставање у темата, барем да има некоја смисла тој грб (facepalm)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ама не шо е финтата стварно, да уживаме во добри грбови??? Ако сакам тоа имам гугл ќе си искуцам гол грб и ќе си уживам, барем полесно ќе ми биде отколку д аидам тука на барај па да ја барам темата... И друга ствар не разбирам стварно, шо е поентата од барање слки на гугл и ставање у темата, барем да има некоја смисла тој грб (facepalm)
Освен темите во играчница,се друго имаш на гугл :*
За другото да не се повторувам:)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Освен темите во играчница,се друго имаш на гугл :*
За другото да не се повторувам:)
Па да ама за папарацо на пример мерак ми е да барам слики и да тагнувам луѓенца, ама стварно за грбовиве нема неоја поента, ај да беше нешо тетоважи на грб ќе разберев ама само грб?! :^) да се покаже убавината на човечкиот грб ли е, стварно незнам... И безвезе ми е ептен, не дека имам нешто против тебе ама ај ако не да си отворам тема за какво ми било гомното денес ебате :rofl

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па да ама за папарацо на пример мерак ми е да барам слики и да тагнувам луѓенца, ама стварно за грбовиве нема неоја поента, ај да беше нешо тетоважи на грб ќе разберев ама само грб?! :^) да се покаже убавината на човечкиот грб ли е, стварно незнам... И безвезе ми е ептен, не дека имам нешто против тебе ама ај ако не да си отворам тема за какво ми било гомното денес ебате :rofl
Ептен ми е мило што се смееш вака дури со вибрации :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and slb_bobo
Статус
Затворена за нови мислења.