Добар еееепривремен е,ке се смени
Плус сакам да кажам ако некој некаде го види slb_bobo кажете му дека овде го чекам
Добар еееепривремен е,ке се смени
сдк дека само што се зачленив на форумов и мислам дека ќе ми биде забавно со сите вас поздрав до сите црнобели
Не лажи,со овој ке и е позабавно,ти од коа го смени сите те засакавмеДобро дојдее а забавно ќе ти биде, со било каков аватар
And he commented back:A year ago I met the person who became the most important part of my life and without who I cannot imagine my life now... Ronald I love you and need you here by my side ♥ happy anniversery, I just wish you were here on this day
Сакам да кажам дека моето форумско искуство завршува денес.Одам на заслужен одмор а потоа и малце повеќе ангажираност околу приватни обврски.
Тоа би значело дека бар краток период учествував во дискусии кои беа прилично квалитетни, како и тоа што бар виртуелно запознав нови пријатели кои некогаш можеби ќе ги запознаам и во живо.
Секое добро.
Сакам да кажам дека моето форумско искуство завршува денес.Одам на заслужен одмор а потоа и малце повеќе ангажираност околу приватни обврски.
Тоа би значело дека бар краток период учествував во дискусии кои беа прилично квалитетни, како и тоа што бар виртуелно запознав нови пријатели кои некогаш можеби ќе ги запознаам и во живо.
Секое добро.
Да не се повторувам,Марето се кажа,само ке додадам дека сум сигурна дека ке се вратиБаш ќе ни биде жал ако не не почастуваш со уште по некоја дискусија од време на време. Убав помин на одмор, и посетувај не од време на време, не се збогувај вака како да е засекогаш
Take care&good luck
хахаха колку си луда, а кој не ми го сакавте? демек овој погоден ви еНе лажи,со овој ке и е позабавно,ти од коа го смени сите те засакавме
Не не ти го сакавме,вака по до израз доагашхахаха колку си луда, а кој не ми го сакавте? демек овој погоден ви е
ќе го смнема пак, досадно ми е цело време еденНе не ти го сакавме,вака по до израз доагаш