Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
привремен е,ке се смени :)
Добар ееее :)
Плус сакам да кажам ако некој некаде го види slb_bobo кажете му дека овде го чекам
307057_10151193720444018_1437579392_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Сакам да кажам дека моето форумско искуство завршува денес.Одам на заслужен одмор а потоа и малце повеќе ангажираност околу приватни обврски.
Тоа би значело дека бар краток период учествував во дискусии кои беа прилично квалитетни, како и тоа што бар виртуелно запознав нови пријатели кои некогаш можеби ќе ги запознаам и во живо.
Секое добро.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
сдк дека само што се зачленив на форумов и мислам дека ќе ми биде забавно со сите вас :) поздрав до сите црнобели

Добро дојдее :) а забавно ќе ти биде, со било каков аватар :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Anne

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
A year ago I met the person who became the most important part of my life and without who I cannot imagine my life now... Ronald I love you and need you here by my side ♥ happy anniversery, I just wish you were here on this day :(
And he commented back:
yeah baby i hate being without you here but at the same time I'm doing any and everything do be with you . when that moment comes ill never let you go love you so much
Aaaaaaaaaawwwww (inlove)(hug)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Сакам да кажам дека моето форумско искуство завршува денес.Одам на заслужен одмор а потоа и малце повеќе ангажираност околу приватни обврски.
Тоа би значело дека бар краток период учествував во дискусии кои беа прилично квалитетни, како и тоа што бар виртуелно запознав нови пријатели кои некогаш можеби ќе ги запознаам и во живо.
Секое добро.

Баш ќе ни биде жал ако не не почастуваш со уште по некоја дискусија од време на време. Убав помин на одмор, и посетувај не од време на време, не се збогувај вака како да е засекогаш :( :D
Take care&good luck

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Секое добро.
Баш ќе ни биде жал ако не не почастуваш со уште по некоја дискусија од време на време. Убав помин на одмор, и посетувај не од време на време, не се збогувај вака како да е засекогаш :( :D
Take care&good luck
Да не се повторувам,Марето се кажа,само ке додадам дека сум сигурна дека ке се врати :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија
Статус
Затворена за нови мислења.