Еве барем моето сваќање, верувам во Реинкарнација и Карма. Смртта е исто што и е Астрална проекција, многу луге кои се посветиле на медитација и кое достигнале големо ниво може да доживуваат астрална проекција што значи напуштање на духот од телото. Доколку не се вратат во телото, може што се вика човекот да изгасне

. Како и да е, телото лачи многу малку милиграми супстанции што ги содржи дрогата DMT, но ги содржи во многу мали количини. Затоа кога човек ке земе премногу DMT дрога можно е да го тепа некој филм цел живот само затоа што телото не може да го поднесе бидејќи многу голема количина му доага во иста секунда. Па можно е контра ефект телото да почни да лачи премногу,
Доста интересно е што после смртта на човекот телото лачи големи количини супстанции кои ги содржи DMT, искрено не ме факајте за збор не ми текнува на имињата и онака некои медицински се па не ми текнуваат. Што значи после смртта, одма не се исклучува човекот сеуште работи нешто валјда и човекот тогаш доживува некој вид астрална проекција.
Кармата е исплатување, на гревовите што би значело колку си згрешил толку ке си платиш другиот живот.