Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Четвртоооок најобавезително у свет! (hug)И петок може ;) А да си останеме ние цел викенд м?! (wasntme)
Повелелел на гости , како добри домаќини низ прилепво не сме како оние ендемски видови во изумирање од фејк рекламине со енглезон за оРид :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Со анкети има многу работа, треба секоја недела нова анкета да се прави, а за да не се гледаат старите гласови треба нова тема па да се спојува со старата тема...
a ти мислиш секоја недела наслов да се менува а да продолжи во иста тема... лично ми нема смисла што не значи дека не би ставал слики но со тоа само додатно ми се намалува желбата за учество покрај она за дозволен фотошоп... adobe.com го знае секој, си симнуваш трајал, малку претрага за клуч кој лесно с енајдува за фулл абдејт и постојан фотошоп и може да си играме до стоедно и назад...

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
a ти мислиш секоја недела наслов да се менува а да продолжи во иста тема... лично ми нема смисла што не значи дека не би ставал слики но со тоа само додатно ми се намалува желбата за учество покрај она за дозволен фотошоп... adobe.com го знае секој, си симнуваш трајал, малку претрага за клуч кој лесно с енајдува за фулл абдејт и постојан фотошоп и може да си играме до стоедно и назад...
па нели не беше дозволен фотошоп?:eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: ShakaZulu

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
И ја се согласувам за фотошопот, но за секоја тема на сликање посебно тема ли да има?

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Повелелел на гости , како добри домаќини низ прилепво не сме како оние ендемски видови во изумирање од фејк рекламине со енглезон за оРид :D
Имам братучеди таму, така да не е фрка да останам и појќе. секако ако ме дружиш за кафиња и СЛ. :giggle Може да ме просветлиш за дативе пошо стварно сум ко од Марс падната годинава за дешавкиве низ Македонија, па и за низ Скопје (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: ShakaZulu

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
  • Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
па нека има,зарем неможе после гласањето да се спојуваат темите?
Може, ама ја мислев за секоја тема (за сликите) посебно да биде. За гласањето не е проблем :D
И утре ќе допишам дека нема фотошоп, оваа недела нешто како проба. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena
Статус
Затворена за нови мислења.