Повелелел на гости , како добри домаќини низ прилепво не сме како оние ендемски видови во изумирање од фејк рекламине со енглезон за оРидЧетвртоооок најобавезително у свет!И петок може
А да си останеме ние цел викенд м?!
![]()
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
Повелелел на гости , како добри домаќини низ прилепво не сме како оние ендемски видови во изумирање од фејк рекламине со енглезон за оРидЧетвртоооок најобавезително у свет!И петок може
А да си останеме ние цел викенд м?!
![]()
a ти мислиш секоја недела наслов да се менува а да продолжи во иста тема... лично ми нема смисла што не значи дека не би ставал слики но со тоа само додатно ми се намалува желбата за учество покрај она за дозволен фотошоп... adobe.com го знае секој, си симнуваш трајал, малку претрага за клуч кој лесно с енајдува за фулл абдејт и постојан фотошоп и може да си играме до стоедно и назад...Со анкети има многу работа, треба секоја недела нова анкета да се прави, а за да не се гледаат старите гласови треба нова тема па да се спојува со старата тема...
па нели не беше дозволен фотошоп?a ти мислиш секоја недела наслов да се менува а да продолжи во иста тема... лично ми нема смисла што не значи дека не би ставал слики но со тоа само додатно ми се намалува желбата за учество покрај она за дозволен фотошоп... adobe.com го знае секој, си симнуваш трајал, малку претрага за клуч кој лесно с енајдува за фулл абдејт и постојан фотошоп и може да си играме до стоедно и назад...
И ја се согласувам за фотошопот, но за секоја тема на сликање посебно тема ли да има?a ти мислиш секоја недела наслов да се менува а да продолжи во иста тема... лично ми нема смисла што не значи дека не би ставал слики но со тоа само додатно ми се намалува желбата за учество покрај она за дозволен фотошоп... adobe.com го знае секој, си симнуваш трајал, малку претрага за клуч кој лесно с енајдува за фулл абдејт и постојан фотошоп и може да си играме до стоедно и назад...
па нека има,зарем неможе после гласањето да се спојуваат темите?И ја се согласувам за фотошопот, но за секоја тема на сликање посебно тема ли да има?
Имам братучеди таму, така да не е фрка да останам и појќе. секако ако ме дружиш за кафиња и СЛ.Повелелел на гости , како добри домаќини низ прилепво не сме како оние ендемски видови во изумирање од фејк рекламине со енглезон за оРид![]()
Ова во темата што читав денеска на црно бело
Може, ама ја мислев за секоја тема (за сликите) посебно да биде. За гласањето не е проблемпа нека има,зарем неможе после гласањето да се спојуваат темите?