Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Може, ама ја мислев за секоја тема (за сликите) посебно да биде. За гласањето не е проблем :D
И утре ќе допишам дека нема фотошоп, оваа нделе нешто како проба. :D
Да знаев дека е дозволено ке им ги направев поголеми:D
61225_161307623881892_4340281_n-jpg.7734

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Selma

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
па нели не беше дозволен фотошоп?:eek:
имаше предлог за тоа ама не с еусвои амандманот а и види пријавените таму , немој да ми кажеш дека не гледас фотосом или друга графичка обработка, тури и мојата има име во фотошоп и корекција на бои во микрософ офис пикчер менаџер... не дека не можев да најдам добра слика поинаква ама ме мрзеше а и сакавмалку да си играм нешто :D
Имам братучеди таму, така да не е фрка да останам и појќе. секако ако ме дружиш за кафиња и СЛ. :giggle Може да ме просветлиш за дативе пошо стварно сум ко од Марс падната годинава за дешавкиве низ Македонија, па и за низ Скопје (facepalm)
страна две поназад имаш линк од криглапиво :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
имаше предлог за тоа ама не с еусвои амандманот а и види пријавените таму , немој да ми кажеш дека не гледас фотосом или друга графичка обработка, тури и мојата има име во фотошоп и корекција на бои во микрософ офис пикчер менаџер... не дека не можев да најдам добра слика поинаква ама ме мрзеше а и сакавмалку да си играм нешто :D :D
приметив ама решив за прв пат да не се бунам :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: ShakaZulu

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
зошто има тапа народ ??? :eek|-(
A зш лани не дојде на пиво ? Кога ќе видиш одоколу ќе забележиш дека и двете прашање немаат одговор, односно покрај вистинскиот одговор има и друг... дека така требало да биди.... ј***ш га некогаш нешто не зависи од нас :D

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
A зш лани не дојде на пиво ? Кога ќе видиш одоколу ќе забележиш дека и двете прашање немаат одговор, односно покрај вистинскиот одговор има и друг... дека така требало да биди.... ј***ш га некогаш нешто не зависи од нас :D
хахахахахаха
ај ке видам годинава може на Пиво фестот ке ви наминам да знаеш
ке мавнеме по некоа кригла еднино ако не скршне нешто....за работа едно друго

• Ми се допаѓа
Реакции: ShakaZulu
Статус
Затворена за нови мислења.