Да знаев дека е дозволено ке им ги направев поголемиМоже, ама ја мислев за секоја тема (за сликите) посебно да биде. За гласањето не е проблем
И утре ќе допишам дека нема фотошоп, оваа нделе нешто како проба.![]()
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
Да знаев дека е дозволено ке им ги направев поголемиМоже, ама ја мислев за секоја тема (за сликите) посебно да биде. За гласањето не е проблем
И утре ќе допишам дека нема фотошоп, оваа нделе нешто како проба.![]()
Да знаев дека е дозволено ке им ги направев поголеми
![]()
имаше предлог за тоа ама не с еусвои амандманот а и види пријавените таму , немој да ми кажеш дека не гледас фотосом или друга графичка обработка, тури и мојата има име во фотошоп и корекција на бои во микрософ офис пикчер менаџер... не дека не можев да најдам добра слика поинаква ама ме мрзеше а и сакавмалку да си играм нештопа нели не беше дозволен фотошоп?![]()
страна две поназад имаш линк од криглапивоИмам братучеди таму, така да не е фрка да останам и појќе. секако ако ме дружиш за кафиња и СЛ.Може да ме просветлиш за дативе пошо стварно сум ко од Марс падната годинава за дешавкиве низ Македонија, па и за низ Скопје
![]()
приметив ама решив за прв пат да не се бунамимаше предлог за тоа ама не с еусвои амандманот а и види пријавените таму , немој да ми кажеш дека не гледас фотосом или друга графичка обработка, тури и мојата има име во фотошоп и корекција на бои во микрософ офис пикчер менаџер... не дека не можев да најдам добра слика поинаква ама ме мрзеше а и сакавмалку да си играм нешто![]()
![]()
A зш лани не дојде на пиво ? Кога ќе видиш одоколу ќе забележиш дека и двете прашање немаат одговор, односно покрај вистинскиот одговор има и друг... дека така требало да биди.... ј***ш га некогаш нешто не зависи од насзошто има тапа народ ???![]()
хахахахахахаA зш лани не дојде на пиво ? Кога ќе видиш одоколу ќе забележиш дека и двете прашање немаат одговор, односно покрај вистинскиот одговор има и друг... дека така требало да биди.... ј***ш га некогаш нешто не зависи од нас![]()