Батали потписот, нетреба ни да го има, тој што сака да си заштити фотки употрребува “вотермарк“ а потпис ништо не покажува освем дека некој знае да се потпиши во паинт а некој со триста лаери во ФШ...нема бе,
дури нема ни потпис![]()
Ама потписот е наведен во правилата....мада и јас не знам зоштоБатали потписот, нетреба ни да го има, тој што сака да си заштити фотки употрребува “вотермарк“ а потпис ништо не покажува освем дека некој знае да се потпиши во паинт а некој со триста лаери во ФШ...
Инаку еве моја можна но намерно не пуште слика на овонеделниот “натпревар“
Дополнителни објаснувања сигурен сум не се потребни на истата...

Подобро би било да има правило сликите да се прикачуваат на надворешни сервери одколку како атачменти на форум тука... секоја слика е успорување на серверот, со време ќе треба да се бришат од база, а тоа значи “црни дупки“ во меморијата на серверскиот хдд + и ќе бидат избришани од од лицето на форумот...Ама потписот е наведен во правилата....мада и јас не знам зошто![]()

Охооооо,јас до толку не се разбирамПодобро би било да има правило сликите да се прикачуваат на надворешни сервери одколку како атачменти на форум тука... секоја слика е успорување на серверот, со време ќе треба да се бришат од база, а тоа значи “црни дупки“ во меморијата на серверскиот хдд + и ќе бидат избришани од од лицето на форумот...
Ако е за да нема копирање од нет само копирање на линкот од сликата на http://www.tineye.com/ e доволно некој да биде "busted"![]()