Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
сдк позади добриот коњ голема прашина се крева :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
433
887
1,103
нема бе,
дури нема ни потпис :D
Батали потписот, нетреба ни да го има, тој што сака да си заштити фотки употрребува “вотермарк“ а потпис ништо не покажува освем дека некој знае да се потпиши во паинт а некој со триста лаери во ФШ...

Инаку еве моја можна но намерно не пуште слика на овонеделниот “натпревар“

Дополнителни објаснувања сигурен сум не се потребни на истата...

IMG_0224.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Батали потписот, нетреба ни да го има, тој што сака да си заштити фотки употрребува “вотермарк“ а потпис ништо не покажува освем дека некој знае да се потпиши во паинт а некој со триста лаери во ФШ...

Инаку еве моја можна но намерно не пуште слика на овонеделниот “натпревар“

Дополнителни објаснувања сигурен сум не се потребни на истата...
Ама потписот е наведен во правилата....мада и јас не знам зошто (think)

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
433
887
1,103
Ама потписот е наведен во правилата....мада и јас не знам зошто (think)
Подобро би било да има правило сликите да се прикачуваат на надворешни сервери одколку како атачменти на форум тука... секоја слика е успорување на серверот, со време ќе треба да се бришат од база, а тоа значи “црни дупки“ во меморијата на серверскиот хдд + и ќе бидат избришани од од лицето на форумот...
Ако е за да нема копирање од нет само копирање на линкот од сликата на http://www.tineye.com/ e доволно некој да биде "busted" :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Подобро би било да има правило сликите да се прикачуваат на надворешни сервери одколку како атачменти на форум тука... секоја слика е успорување на серверот, со време ќе треба да се бришат од база, а тоа значи “црни дупки“ во меморијата на серверскиот хдд + и ќе бидат избришани од од лицето на форумот...
Ако е за да нема копирање од нет само копирање на линкот од сликата на http://www.tineye.com/ e доволно некој да биде "busted" :D
Охооооо,јас до толку не се разбирам :)
Ова нека го прочитаат оние на кои ке им се олесни работата,за мене доволно е како информација да си знам

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
На моменти си се чудам на самата себеси, си зотвив вечера, расчистив тоа што растурив е сега садовите швалерката на тато ќе ги измие (овај де машината за садови).

А да и се чудам за некои работи на форумот :|

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*
Статус
Затворена за нови мислења.