Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Дека најнова изгледа :D
AKo ја тгниме во бестрага поради Игор Џамбазов и “дуетот“ како вон конкуренција, лично лебедот бел онака гаѓа вистински...

јоксимовиќ + и наравно Џеј :D

Јас секој ден имам нова песна омилена од нив:D Пред некој ден ми беше омилена Би се викал те сакам, не можам ни јас да се одлучам.(wasntme)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Ниту една не ме задоволува... ниту една не е доволно добра... ниту една не е како неа... секоја друга е досадна... секоја друга има мани... нема замена за неа... не постои друга како неа... нема игра како КАНТЕР!

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Ниту една не ме задоволува... ниту една не е доволно добра... ниту една не е како неа... секоја друга е досадна... секоја друга има мани... нема замена за неа... не постои друга како неа... нема игра како КАНТЕР!
Чути шо заминав војска во 2004 есента и престанав да играм кантер така како претходно :D

• Ми се допаѓа
Реакции: DarkPassenger and JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Ако не сте иновативни, ако немате блага веза што да напишете не се китете со туѓи перја, и не складирајте работи кај што не им е местото...
Почнаа и Колумните да трујат.
Пријатно

:ninja смрди нешто ,тоа ли било шефице :wavespin па права шефица си дојде да искритикуваш и одма си одиш ич не си дружељубива :mstickle

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ако не сте иновативни, ако немате блага веза што да напишете не се китете со туѓи перја, и не складирајте работи кај што не им е местото...
Почнаа и Колумните да трујат.
Пријатно
Сите гледаме,а тој што треба да види,ни гледа,ни слуша...и да не кажувам што уште ни..... оти и онака се сум на работ со казнени поени (think)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Кое ботче сум еј :rolleyes:
Да не можам да си погодам пасвордот на фб.
Деновиве 9758346 пати го грешам...
И ке кажам само дека Италјанците се прост народ.
Ама многу!
Абе нели си е Македонче...наше си е и е најубаво :*

Статус
Затворена за нови мислења.