Колку е коеф. 3.10? И друго што пиша?Го пишав Милан 2. Онака навивачки.![]()
Колку е коеф. 3.10? И друго што пиша?Го пишав Милан 2. Онака навивачки.![]()
3.70 е за Милан. Друго пишав, Наполи Х, Сампдорија 1, и другите се од Шпанија, Реал и Барса.Колку е коеф. 3.10? И друго што пиша?
Интер што не ги пиша?3.70 е за Милан. Друго пишав, Наполи Х, Сампдорија 1, и другите се од Шпанија, Реал и Барса.![]()
Жими се сакав, ама ми текна на тебе и на муабетот и си викам ај бегај подобро не.Интер што не ги пиша?![]()
Со Аталанта играат, и таму може х да биде, ај да не ги потценуваме толкуЖими се сакав, ама ми текна на тебе и на муабетот и си викам ај бегај подобро не.![]()
Може да се проба и така јас не уплаќам којзнае колку пари, можно е и Х, можно е и да изгубат. Јас досега обично на голови ги играв Италијанциве ама отсега ќе сменам.Со Аталанта играат, и таму може х да биде, ај да не ги потценуваме толку![]()
Да си учиш да си читаш за Милан во слободно време, да имаш што повеќе да пренесеш на следните поколенијаМоже да се проба и така јас не уплаќам којзнае колку пари, можно е и Х, можно е и да изгубат. Јас досега обично на голови ги играв Италијанциве ама отсега ќе сменам.![]()
Има што да се пренесе, ехее колку тимови имам сменето.Да си учиш да си читаш за Милан во слободно време, да имаш што повеќе да пренесеш на следните поколенија
Ете и Македонац мислам дека е печен да го донесеме на наша страна...![]()
Ти што мислиш за кое тимче сум? :-D@Makedonec те гледам си читкаш во темава, имаш некој тим од тука и се срамиш да кажеш, или во потрага си?
Ако си во потрага да ти најдеме некое тимче ко за тебе![]()
За Јувентус си ти, и не се обидувај да се извадиш.Ти што мислиш за кое тимче сум? :-D