Колку е коеф. 3.10? И друго што пиша?Го пишав Милан 2. Онака навивачки.
Колку е коеф. 3.10? И друго што пиша?Го пишав Милан 2. Онака навивачки.
3.70 е за Милан. Друго пишав, Наполи Х, Сампдорија 1, и другите се од Шпанија, Реал и Барса.Колку е коеф. 3.10? И друго што пиша?
Интер што не ги пиша?3.70 е за Милан. Друго пишав, Наполи Х, Сампдорија 1, и другите се од Шпанија, Реал и Барса.
Жими се сакав, ама ми текна на тебе и на муабетот и си викам ај бегај подобро не.Интер што не ги пиша?
Со Аталанта играат, и таму може х да биде, ај да не ги потценуваме толкуЖими се сакав, ама ми текна на тебе и на муабетот и си викам ај бегај подобро не.
Може да се проба и така јас не уплаќам којзнае колку пари, можно е и Х, можно е и да изгубат. Јас досега обично на голови ги играв Италијанциве ама отсега ќе сменам.Со Аталанта играат, и таму може х да биде, ај да не ги потценуваме толку
Да си учиш да си читаш за Милан во слободно време, да имаш што повеќе да пренесеш на следните поколенијаМоже да се проба и така јас не уплаќам којзнае колку пари, можно е и Х, можно е и да изгубат. Јас досега обично на голови ги играв Италијанциве ама отсега ќе сменам.
Има што да се пренесе, ехее колку тимови имам сменето.Да си учиш да си читаш за Милан во слободно време, да имаш што повеќе да пренесеш на следните поколенија
Ете и Македонац мислам дека е печен да го донесеме на наша страна...
Ти што мислиш за кое тимче сум? :-D@Makedonec те гледам си читкаш во темава, имаш некој тим од тука и се срамиш да кажеш, или во потрага си?
Ако си во потрага да ти најдеме некое тимче ко за тебе
За Јувентус си ти, и не се обидувај да се извадиш.Ти што мислиш за кое тимче сум? :-D