Pokémon GO!

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Не планирам да ја инсталирам, голема глупост според мене. Што ќе идам ко ретардирана и со телефон у рака покемони ќе барам. :patos:facepalm2
Баш после играва сите ретардирани станаа. Дека иначе сите паметни беа пред тоа и не одеа со телефоните во рака.
 

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,413
1,536
1,133
28
Ја па викам ќе најдам некој "ретардиран" ко мене тука, вие све пораснати и ментално стабилни :D