Conquer Online 2.0

Kanasai

Полноправен Член
8 мај 2013
38
19
8
23
Wonders-GreatWall Пола на серверот се македонци !
 

Jack123

Истакнат Член
25 јули 2016
28
8
303
20
Порано пред 6 години бев многу заразен од ова игра значи цел ден на пц заради ова игра ама повеќе играв на приватни сервери не на 2.0 ако игра сега некој на 2.0 онлајн нека ми пиши