100.000 евра или љубов?

"zoki"

Нов член
5 мај 2014
11
7
3
35
sk
Немање пристоен вовед се покрива со тоа што нема теми шо ги промениле животите на форумџиите? Ами така кажете, да си отворам теми од типот - Боза или француски клуч, i`ll even throw in comas and question mark...:zelen



Сварофски?! Тоа е веќе симптом на крајна размазеност (puke)

Немам нешто попаметно да додадам од зборовите на легенданиот Дерек Тротер кога го прашуваа околу тоа шо треба да очекува една жена од него...

When a woman goes out with me she is guaranteed three things - well four actually, but the fourth's an optional extra.
One: she's guaranteed a well dressed man.
Two: she is guaranteed a steak meal. :cool:
And she is guaranteed care and consideration.

Мислам дека секоја жена ги заслужува наведените работи по дифолт, па дури и ако е вегетаријанка. За остало, измислија рамноправност партизаните кога слегоа од планини и дојдоа во градовите.
можеш и неписмен/а или писмен/а:roflако сакаш се разбира никој нема против
 

rain-bow

Истакнат Член
21 ноември 2014
174
79
338
Парите лесно ќе ги потрошам....ич не знам да штедам, колку пари и да ми дадеш одма ќе најдам на што да ги дадам. А љубовта, ако е таа вистинската, ќе остане, а парите ќе отидат во неповрат.
 

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
за разлика од пред некои 20 години кога генерациите беа сосема други одноосно љубовта беше онака по вистинска него сега (нормално),со оглед и на тоа дека во тоа време беше онака да ти е мерак да се заљубиш ,убавото е во тоа што беше малце потешко да дојдеш до личноста која ја свигаш и да и дадеш на знаење што бараш од неа !! Па додека дојде она да ја бакнеш треба БРАТЧЕ да направиш напор таков за да дојдеш до таа цел ,па цвет, па убедување,па со денови гњавење охохо, и ако успее сето тоа вие имате во глобала здрава врска (са част изузетцима нарамно хаха ) за разлика од сега ,од една страна до негде е ок што полесно се заљубуваат ,а од друга страна па поголем дел од нив не успеваат - АКО СЕ РАБОТИ ЗА СТВАРНО ВИСТИНСКА ЉУБОВ ОД ДВЕТЕ СТРАНИ ЈАС БИ КАЖАЛ ЉУБОВ 1000 % ,ПАРИ СЕ ИМА И УБАВО Е ;) ,а ако има некоја што сака да и се случи таква љубов никогаш не е касно !!! П О З Д Р А В !!
 

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
У ранец ми е Ak-47 ми ги даваат парите таман да ја земат девојката ги убивам и фаќам дим no problem хх а реално не би ги земал парите ако девојката е супер и сме во долга врска сака иднина итн тогаш парите не се воопшсто битни :)
 

Armagoddamn

Староседелец
28 октомври 2015
162
33
1,028
се разбира дека 100000 евра, парите се најбитни во животот на еден човек