1. Кога би добиле можност да се обратите на целиот свет во 30 секунди, што би кажале?
-луѓе не се уништувајте,малку време имам но да ви кажам дека после дождот секогаш доаѓа сонце
2. Ако ги имате сите пари на светот, а сепак мора да работите, со што би се занимавале?
-со хуманитарни организации,ќе им помагам на децата без родители и на децата со хендикеп
3. Дали се плашите од смртта? Ако се плашите, има ли причина за страв?
-не се плашам ако треба и оваа секунда да умрам,нека биде така-што е мора да си дојде
4. За што до сега најмногу жалите во животот? И како би ја промениле таа лекција денес?
-многу солувствувам со другите,во иднина оваа особина морам да ја намалам или комплетно да ја избришам,секогаш на крај излегувам повредена
5. Да речеме дека утре би изгубиле сè што имате. Кај кого би истрчале во прегратка? Дали таа личност знае колку ви значи?
-кај мама,тато и сестра ми-тие ми се мојата подршка во животот
6. Што би промениле ако сега дознаете дека сте бесмртни?
-ќе барам начин да станам смртна,бесмртниот живот не сакам да го живеам
7. Дали земјата во која живеете е по ваша мерка?
не е ,и доколку ми се укаже прва шанса ќе си барам леб во друга држава
8. Треба да умрете на полноќ. Што би правеле во 23.45?
-би чекала да умрам во прегратка на најсаканото мое мажуле
9. Што е тоа што можете да го направите денес за да му го разубавите денот некому?
да им предизвикам насмевка и да ги советувам на комичен начин,да прочетаме во природа,да им кажувам за пациенти кои ме насмеале и кои сум ги излечила...
10. Што мислите дека стои меѓу вас и потполна среќа?
не постои ништомјас сум потполно среќна со мојот живот и не барам ништо дтуго,дај боже вака и да ми продолжи,скромно
-луѓе не се уништувајте,малку време имам но да ви кажам дека после дождот секогаш доаѓа сонце
2. Ако ги имате сите пари на светот, а сепак мора да работите, со што би се занимавале?
-со хуманитарни организации,ќе им помагам на децата без родители и на децата со хендикеп
3. Дали се плашите од смртта? Ако се плашите, има ли причина за страв?
-не се плашам ако треба и оваа секунда да умрам,нека биде така-што е мора да си дојде
4. За што до сега најмногу жалите во животот? И како би ја промениле таа лекција денес?
-многу солувствувам со другите,во иднина оваа особина морам да ја намалам или комплетно да ја избришам,секогаш на крај излегувам повредена
5. Да речеме дека утре би изгубиле сè што имате. Кај кого би истрчале во прегратка? Дали таа личност знае колку ви значи?
-кај мама,тато и сестра ми-тие ми се мојата подршка во животот
6. Што би промениле ако сега дознаете дека сте бесмртни?
-ќе барам начин да станам смртна,бесмртниот живот не сакам да го живеам
7. Дали земјата во која живеете е по ваша мерка?
не е ,и доколку ми се укаже прва шанса ќе си барам леб во друга држава
8. Треба да умрете на полноќ. Што би правеле во 23.45?
-би чекала да умрам во прегратка на најсаканото мое мажуле
9. Што е тоа што можете да го направите денес за да му го разубавите денот некому?
да им предизвикам насмевка и да ги советувам на комичен начин,да прочетаме во природа,да им кажувам за пациенти кои ме насмеале и кои сум ги излечила...
10. Што мислите дека стои меѓу вас и потполна среќа?
не постои ништомјас сум потполно среќна со мојот живот и не барам ништо дтуго,дај боже вака и да ми продолжи,скромно