Што со старите алишта?

Што му правите на старите алишта?

 • Ги користам за крпи и после ги фрлам.

  Votes: 11 28.9%
 • Ги фрлам.

  Votes: 4 10.5%
 • Ги чувам.

  Votes: 13 34.2%
 • Ги давам во Црвен Крст или друга организација.

  Votes: 8 21.1%
 • Ги давам на сиромашни.

  Votes: 17 44.7%

 • Total voters
  38

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
694
93
29
Скопје
Ги чувам што имам ќе продадам, нешто старо во поодминати години го давам на циганите... Обично не го преферирам ова последново многу многу зашто имам искуство и сум разочарана од таквите луѓе.
Тие не примаат облека, само пари...колку пати поминала ѓупка низ влез и после на скали или во подрум сме нашле фрлена храна и облека...
 

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,477
5,078
1,153
Wind Of Change
Ги чуваммм... како што тргнала модата да се враќа утре може тие алишта што ги чувам да бидат во мода...
 

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,279
2,353
113
Софија
Ги давам на циганчињата. И онака не ми требаат, помината мода.
 

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,279
2,353
113
Софија
не си играј, гледаш како се враќа модата...:sreken
ќе ти се најдат некогаш:biggrin
Па само стартките се имаат вратено во мода. Друго све фрлам, не ми е потребно. Тексасот никогаш повеќе нема да биде во мода.
 

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
31
Скопје
сум дала многу во црвен крст пошто под гз ми беше а сега ако не можам да ги направам интересни или up-to-date одат како крпи па во канта :zelen
 

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Повеќето стари алишта сеуште ми се точни ама ако се излезени од мода не ги носам секако.Ги чувам заради мајка ми.Е,сеа тие од кога сум била бебе сум ги давала на роднини или во Црвен Крст.Само нешто да ви кажам,подобро да си ги чувате затоа што некои парчиња од на мајка ми времето,сега се враќаат во мода ;)
 
 • Like
Реакции: Сара.13