Што последно си купивте?

Dee Dee

Истакнат Член
Епа вака..Општо- последно купив Метро чоколадо а за облека си купив слатко сиво дуксерче со буфче и црна блуза тесна со широки ракави али ја неам носено поради тоа што со ракави до лактовите и е многу тенка..да се стопли малку ќе си ја носам :D