Што последно си купивте?

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,419
7,077
1,153
Big Sur
Уште книги да збираат прашина дури да допрочитам тоа што ми има останато.
Вчера ја земав Говорот на телото, а денес се навратив да ја доземам Достоевски и Мекдоналдс од Венко Андоновски пошто ми се виде интересна вчера и не можев да ја заборавам, иако е повеќе анализа.