Не знаев дека само во Скопје има кафичи...
Ко ке дојдам Скопје ке увидам и ке напишамхахаах стварно,темава дискриминирачка кон другите градовико само Скопје да има кафичи шо вика Trajche .
![]()
![Среќен :sreken :sreken](/images/styles/pack3/happy.png)
Не знаев дека само во Скопје има кафичи...
Ко ке дојдам Скопје ке увидам и ке напишамхахаах стварно,темава дискриминирачка кон другите градовико само Скопје да има кафичи шо вика Trajche .
![]()
Ко ке дојдам Скопје ке увидам и ке напишам...порано кога живеев таму,заборавив дали нешто ми сметаше
А банови даават?![]()
![]()
и да дојдеш ,ќе идеме низ сите кафичи и ќе ги нервираме другите![]()
ке седну ја сс ЈаМита до тфое асталче и ке .....ке ву праимо љиге хххх , викаш од друо асталче драпање бива аА банови даават?![]()
Порано ко си бев помлада,сега ми текнува оти имаше ситуации кога дел од друштвото ке не пуштат на врата а дел не...јес да го разбирам и донекаде го оправдувам селектирањето и непуштањето на сите секаде ама,тие што селектират на врата треба бар општа култура да имаат...пушти ги девојките,а машките не бивало
а во мое време по кафичите низ Скопје немаше бе толку апла драпање...кој им доззволува сега?
абе одма удри на врата известување,забрането драпање со некого од твое друштво,од соседното,може![]()
сметаат мн работи НАДУВАНИ ФАЦИ КИЛО ПУДРА НА ЛИЦЕ И НАЈЈАКА ЗЕНСКА Е Т.Е СЕ ПРАИ ДЕКА Е
ЦЕНИТЕ НА ПИЈАЛОЦИТЕ НЕСВЕСТ АЛО ЛУГЕ СО ППРАИТЕ БЕ А БАСКА И ДОАГА КЕЛНЕРОТ И ТИ КАЗЗУВА СМЕТКА 50 ЕВРА А КАКО ДА ТИ КАЗУВА 50 ДЕНАРИ ПРИМЕР
ПРЕД 4 ДЕНА БЕВ СО ДРУСТВО У КАФАНА Т.Е УЛТРАЛУКСУЗЕН РЕСТОРАН А ТОА БИРТИЈА НЕВИДЕНА
ПОЈДЕ РАБОАТА ПИВО ЗА ПИВО СКАРА ОВА ОНА ЗА 8 ЛУГЕ СМЕТКА БОЛИ ГЛАВА 13 ИЛЈАДИ
АЛИ ПОМИНОТ БЕСЕ ЛУДИЛО
МУАБЕТОТ Е НЕ СЕКОЈ ПОГА ОД ДОМА СО ЕДЕН КУФЕР ПАРИ
СЕ ДОЈДЕ ДО СИТУАЦИЈА НЕКОЈ ОД МАСАТА ДА СЕ ЦУДИ ОД КАЈ ДА НАЈДЕ ПАРИ ЗА ДА СИ ГО ПЛАТИ ДЕЛОТ
И ЗА КРАЈ
ГАЗДИ ЗГАЗНЕТЕ НА ЗЕМЈА НЕ МОЗЕС ТИ МЕНЕ СИСЕНЦЕ ПИВО СО СО ЕДНА ГОЛТКА ГО ПИЈАМ ДА МИ ГО НАПЛАКАС 120 ДЕНАРИ
кафаната останува анонимнаВо која кафана е тоа со сметка 13.000?