Што научивте од вашите родители?

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
209
131
653
Да бидам благодарна на она што го имам , бидејќи некој го нема . Мајка ми ме научи да размислувам зрело иако бев тинејџерка . Татко ми ме научи да бидам стрплива , и дека еден ден правдата си доаѓа на своето место .
 

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,492
14,405
1,683
во светот на бајките
Цитирам"никој не е поважен од тебе",
"биди трпелива и избори се до крај",
"смести ги сите онаму каде што им е местото", "со психопати,само психопатски бодејќи не знаат за поинаку".