Што е подобро да си денес?

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Што е подобро да си денес? -Маж или жена?
Ваше мислење за ова и осврт кон животот на жената и животот на мажот ...
И главното прашање е : "Зошто?":unsure
Машко е боље не треба многу да се грижиш за работите али до личноста е