Што ви е најпривлечно кај жена/маж?

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Ама за пивото ќе се мењаме, еднаш ти ќе одиш еднаш јас или компромис ќе си зееме онакво фрижидерче и до нас, нит јас ќе пропуштам нешо од утакмицата нит ти ;)
може или фрижидерче или буренце Heineken :) .. ке се договориме нема проблем флексибилна особа сум :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Морав да те цитирам затоа што нешто боде во очи :D

Иако оваа тема е да речеме мала фантазија за вас жените околу идеален маж но еве да отвориме мала дискусија освен прилично скромни побарувања.

Сите тие делови освен болдираните ги разбирам и океј е.Иако се е личен избор.
Ама што би значело тоа работно место со солидна плата или повеќе од солидна.Колку чини тоа во денари/евра.
Каква е таа добра кола.
И што фали на стан во центар/аеродром/ѓорче итн итн.
Покрај оние работи како разбирање, сакање, почитување и сл. за мене е важно и материјалното. Сеедно ми е како звучи за мнозинството, но се базирам на она како сум живеела досега т.е. додека сум била со родителите. Нормално дека не очекувам ист живот и после мажењето и не може да биде ист живот, но ете, тоа што си го болдирал и уште некои работи кои не сум ги напишала за мене би значеле добар и удобен живот.
Што значи солидна плата?
Плата која покрај нормални услови за живот (храна, сметки, основни работи) останува и нешто плус. Или што се вели, има што да се тргне настрана, а притоа она што е неопходно да е задоволено.
А каква е таа добра кола мислам дека не морам да кажувам. Барем вие момците се разбирате и знаете што значи добра кола.;)
Стан во некоја скопска населба е место за живеење. Дали е во Скопје, Охрид, Битола или каде било, дали е стан или куќа тоа е место кое ќе ни е потребно за живеење. Покрив над глава.
А болдот вика некое станче низ светот. Значи, нешто плус од она неопходното за живеење. Место каде можеш секогаш да отидеш ако сакаш да се одмориш, психички или физички.
Да, знам дека сите овие работи ретко кој жител на нашава држава може да ги пружи, но нели овде само си фантазираме...?!:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Шмекси

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Покрај оние работи како разбирање, сакање, почитување и сл. за мене е важно и материјалното. Сеедно ми е како звучи за мнозинството, но се базирам на она како сум живеела досега т.е. додека сум била со родителите. Нормално дека не очекувам ист живот и после мажењето и не може да биде ист живот, но ете, тоа што си го болдирал и уште некои работи кои не сум ги напишала за мене би значеле добар и удобен живот.
Што значи солидна плата?
Плата која покрај нормални услови за живот (храна, сметки, основни работи) останува и нешто плус. Или што се вели, има што да се тргне настрана, а притоа она што е неопходно да е задоволено.
А каква е таа добра кола мислам дека не морам да кажувам. Барем вие момците се разбирате и знаете што значи добра кола.;)
Стан во некоја скопска населба е место за живеење. Дали е во Скопје, Охрид, Битола или каде било, дали е стан или куќа тоа е место кое ќе ни е потребно за живеење. Покрив над глава.
А болдот вика некое станче низ светот. Значи, нешто плус од она неопходното за живеење. Место каде можеш секогаш да отидеш ако сакаш да се одмориш, психички или физички.
Да, знам дека сите овие работи ретко кој жител на нашава држава може да ги пружи, но нели овде само си фантазираме...?!:)
барем си искрена. Повеќето само залудно се убедуваат и самозалажуваат дека не се материјалисти.

• Ми се допаѓа
Реакции: LadyInPink

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
може или фрижидерче или буренце Heineken :) .. ке се договориме нема проблем флексибилна особа сум :rofl
Готово бе срце, че се дпоговримееее шпа луџе сНе ;) Ако не најдеме Хајнекен, може и од она буренцено Лашко што е, и тоа ми праи мерак мене, битно да имаме доволно за до полувреме, после ново ставаме :wavespin

• Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
Едноставно женска ми (идната) е идеална за мене. (inlove)

NEPOBEDLIV

Истакнат Член
5 март 2012
288
412
63
Да сака животни....зошто да сака животни идеалниот маж стварно неможам да сфатам.
Иначе, идеална .... ништо друго само да се бацуваме :zelen

ХААХАХ! :D