Што би сакале да работите?

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Сакам да бидам султан наместо султанот :mad:rofl
јас сака мда работам како тест " возач " на робинките од харемот на гонзо.. брат не ми е за мене туку за тебе , прво јас да ја пробам ако чини ти ја праќам тебе ако не јбг одиме следната. кај те оставам јас тееб со не искусни да се занимаваш ...

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Од мала сакав професорка по англиски, ама сеа ко пораснав и подразмислив... немам нерви јас за деца. :D
Можда евентуално на студенти да предавам, значи проф. на факултет. И превод на книги ме интересира исто.
Или туристички водич можеби... Со една реченица - нешо поврзано со јазици. :)

zebra.x6

Нов член
7 мај 2012
16
18
3
на плажа у Мајами
Од мала сакав професорка по англиски, ама сеа ко пораснав и подразмислив... немам нерви јас за деца. :D
Можда евентуално на студенти да предавам, значи проф. на факултет. И превод на книги ме интересира исто.

И мене натака ме влече нешто, исто би сакала како професорка или како преведувач :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Истово, само што јас уште ја немам изгубено желбата за да работам со деца, многу сакам деца (inlove) А ако си имаш начини и методи ќе се имаат и нерви ;) Затоа и сум на наставна насока, Англиски јазик и Книжевност... Али освен наставничка на дечиња (у некое приватно школо наравно), може и да давам (на) приватни часови :giggleа и по некој превод така чат-пат колку за нешто екстра шушки за на одмор :D

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer