ШКОРПИЈА (23. X – 21. XI)

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
25
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Јас имам неколку пријатели шкоприи,и вистина се и шарманти,забавни,дружељубиви,тие се добри пријатели,но ако им направиш нешто лоше чувај се...:)
Ако еднаш навредите, отфрлите или понижите скорпија, најверојатно нема да добиете втора шанса.So true!
 

tomas

Нов член
16 август 2015
7
0
1
20
што познавам една шкорпија,секој ден се обидува да ми направи некој зулум,но самиот си наштетува,знам дека сето тоа е затоа што сум подобар од него во училиште кога правиме нешто. бескрајно е љубоморен ,на сите во класот.и ете си имам лошо искуство со „пријател„ шкорпија
 

Миции

Староседелец
24 август 2016
9
0
601
22
И јас сум шкорпија и можам да кажам дека ние сме многу верни во љубовта и ако некој не повреди ќе ги начекаме нашите 5 минути за да му вратимее! (Кажано на наш начин) ;););)