ШКОРПИЈА (23. X – 21. XI) | Црнобело Форум

ШКОРПИЈА (23. X – 21. XI)

Boyka

Истакнат Член
14 февруари 2012
258
735
93
Skopje
Скорпија
Екстремно шармантна. Сака да се шегува. Има смисла за хумор. Ќе проба сè наеднаш. Сака да ја разгалуваат. Енергична. Предвидлива. Одличен бакнувач. Секогаш го добива тоа што го сака. Атрактивна. Сака долги врски. Зборлеста. Сака да се забавува, но некогаш претерува. Го сака мирисот на парите, но колку што знае да ги направи толку брзо ќе ги потроши. Многу заштитнички настроена кон луѓето што ги сака. Вреден работник. Одличен пријател, но ако нешто згрешите, пријателството е завршено засекогаш.
Иначе јас сум дупла шкорпија :)
 

iDeposito

Староседелец
29 февруари 2012
47
63
1,028
32
Скопје
Скорпија
Екстремно шармантна. Сака да се шегува. Има смисла за хумор. Ќе проба сè наеднаш. Сака да ја разгалуваат. Енергична. Предвидлива. Одличен бакнувач. Секогаш го добива тоа што го сака. Атрактивна. Сака долги врски. Зборлеста. Сака да се забавува, но некогаш претерува. Го сака мирисот на парите, но колку што знае да ги направи толку брзо ќе ги потроши. Многу заштитнички настроена кон луѓето што ги сака. Вреден работник. Одличен пријател, но ако нешто згрешите, пријателството е завршено засекогаш.
Иначе јас сум дупла шкорпија :)
ко ја да сум го пишувал...баш така
 

Andrea Bloodbucket

Истакнат Член
18 февруари 2012
285
328
63
Скорпија
Екстремно шармантна. Сака да се шегува. Има смисла за хумор. Ќе проба сè наеднаш. Сака да ја разгалуваат. Енергична. Предвидлива. Одличен бакнувач. Секогаш го добива тоа што го сака. Атрактивна. Сака долги врски. Зборлеста. Сака да се забавува, но некогаш претерува. Го сака мирисот на парите, но колку што знае да ги направи толку брзо ќе ги потроши. Многу заштитнички настроена кон луѓето што ги сака. Вреден работник. Одличен пријател, но ако нешто згрешите, пријателството е завршено засекогаш.
Иначе јас сум дупла шкорпија :)
Дупла скорпија (inlove) , хааа и јас сакам. Иначе подзнак сум лав :mad:, АМА не ми влијае воопшто тоа е најс :angel .
 

Andrea Bloodbucket

Истакнат Член
18 февруари 2012
285
328
63
Добри карактеристики:
-Во потрага по вистината
-Интуитивни личности-Скорпиите се натпреваруваат сами со себе.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: cece17

Andrea Bloodbucket

Истакнат Член
18 февруари 2012
285
328
63
Идеални професии за скорпија

Сé што вклучува длабока анализа, истражување, проучување или разрешување мистерии… Би биле одлични детективи, научници, аналитичари на пазарот, хирурзи, полицајци, членови на војската, политичари, адвокати, психолози или сопственици на бизнис.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: cece17

Andrea Bloodbucket

Истакнат Член
18 февруари 2012
285
328
63
Во љубовните односи сте верни, исклучително нежни, страсни, но оној кој е до вас го гледате како своја сопственост. Вие сте толку моќни што луѓето го чувствуваат вашето присуство уште пред да кажете нешто, но и вие ги чувствувате сите вибрации. Го гледате секој детаљ и ги читате луѓето како отворена книга. Вашите пријатели ја знаат вашата лојалност и сè што треба да направат е да свикнат на „високиот напон“. Ако некој ве предаде подобро да внимава – како и шкорпиите и вие нанесувате болен убод како одмазда.
 

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
226
411
63
Ништо лично до шкорпиите кои не ги познавам, но мразам шкорпии. Во животов сум била гадно за***на од страна на 3 личности, и по некоја случајност, сите се шкорпии. :zesko
Истото можам да го кажам и јас :(
 

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
Веројатно грешката била кај тебе, пошо ние шкорпиите сме многу ''гадни'' во случај да некој го повреди нашето ЕГО :).
Скорпија
Екстремно шармантна. Сака да се шегува. Има смисла за хумор. Ќе проба сè наеднаш. Сака да ја разгалуваат. Енергична. Предвидлива. Одличен бакнувач. Секогаш го добива тоа што го сака. Атрактивна. Сака долги врски. Зборлеста. Сака да се забавува, но некогаш претерува. Го сака мирисот на парите, но колку што знае да ги направи толку брзо ќе ги потроши. Многу заштитнички настроена кон луѓето што ги сака. Вреден работник. Одличен пријател, но ако нешто згрешите, пријателството е завршено засекогаш.
Иначе јас сум дупла шкорпија :)
и јас сум дупла скорпија :D
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Boyka