Чет муабети (ти реков-ми рече)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Франки бој кога еден министер со правен факултет е главен и одговорен за здравство, зошто не модератор од форумот љубов и секс да не си даде свое мислење или совет и да не биде тој одговор соодветен.Друга работа,дали вие "девојчињата"сте компетентни од било кој аспект да осудувате и делите совети да некоја членка што бара совет за женски проблем ...:) и трето членкава што се заиграла во играчница со културен речник,културно и ќе се награди :)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Умно девојче,умно.Како што вели мојот сопруг Паметен играч.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,282
9,124
1,683
Франки бој кога еден министер со правен факултет е главен и одговорен за здравство, зошто не модератор од форумот љубов и секс да не си даде свое мислење или совет и да не биде тој одговор соодветен.Друга работа,дали вие "девојчињата"сте компетентни од било кој аспект да осудувате и делите совети да некоја членка што бара совет за женски проблем ...:) и трето членкава што се заиграла во играчница со културен речник,културно и ќе се награди :)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Да но не некои прашања не се за овде. Тоа не е рецензија за книга па ај да видам Џејми и Френки што ќе препорачаат.
Џејми Грл, тогаш се надевам дека и јас ќе бидам соодветно награден, затоа што сум виновен по неколку основи:
  • предизвикување на форумџија на некултурно ниво
  • реплицирање на форумџија на некултурно ниво
Никогаш не е доцна да се запишам на право а? :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Да но не некои прашања не се за овде. Тоа не е рецензија за книга па ај да видам Џејми и Френки што ќе препорачаат.
Џејми Грл, тогаш се надевам дека и јас ќе бидам соодветно награден, затоа што сум виновен по неколку основи:
  • предизвикување на форумџија на некултурно ниво
  • реплицирање на форумџија на некултурно ниво
Никогаш не е доцна да се запишам на право а? :)
Па френки,извини што си земав слобода,но твоето ладно изнесување некогаш може и да повреди во стилот-Кај залутала оваа?Слободно можеш по мене на правен,имаш оштрина и отсечност во зборовите,доволно за адвокат.Извини

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,282
9,124
1,683
Па френки,извини што си земав слобода,но твоето ладно изнесување некогаш може и да повреди во стилот-Кај залутала оваа?Слободно можеш по мене на правен,имаш оштрина и отсечност во зборовите,доволно за адвокат.Извини
Извини, но мсилам дека повеќе може да и помогне гинеколог отколку стручно мислење на френки и компанија :)

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,480
9,164
1,683
Кушкундалево
И уште не ми е јасна поентата на цензурата. Демек ако пишува со ѕвездички сите сме странци и може само да погодуваме кој збор би стоел таму. З*****и к**о би б**о в**а да п******е с**е?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,033
9,657
1,683
Normandy
Не дека Frankie boy е во право исто како што и не дека Дива орхидеа е во право.
Дека некој ќе и` го реши проблемот на девојчето, нема. Сериозен е, и покрај тоа што ете Фарфала пиша добар одговор. Само со добар одговор нема да дознае девојчето дали е бремено или не е. Може да си поставува прашање, тоа никој не и` брани, но мислам сите ние што одговараме на истиот треба повеќето барем да ја посочиме да го направи тој преглед или да и` кажеме ако не, дека со тоа што и` одговараме дека не и` го решаваме проблемот. Има стручни лица за тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Во денешно време баш за вакви работи не треба стручни лица,човек може и доктор да стане со имтернетов,за се си има.Начитано девојче и умно,само јас се прашувам дали мене нешто ми фали.Толку ли сте доследни во све,толку претпазливи,плашливи,зарем не сте имале и вие односи без заштита.Јас би исоветувала пак да си бара одговор за некој проблем од форумов само порано ,а не по една недела.

Lele-

Староседелец
20 октомври 2012
2,297
2,383
1,153
Skopje
И уште не ми е јасна поентата на цензурата. Демек ако пишува со ѕвездички сите сме странци и може само да погодуваме кој збор би стоел таму. З*****и к**о би б**о в**а да п******е с**е?
Е *а * *и ш** е т***у *е**о *а *а**е**ш *т* п**у**м? :D